Kamuran'ın Melekleri Aydınlıları kahkahaya boğdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen “Kamuran’ın Melekleri” isimli oyun Aydınlıları kahkahaya boğdu.
Kamuran'ın Melekleri Aydınlıları kahkahaya boğdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat faaliyetlerine devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği oyunlar Aydın’da büyük ses getirmeye ve kalabalık bir tiyatro izleyicisine hitap edebiliyor. Son olarak sahnelenen “Kamuran’ın Melekleri” oyunu da izleyicilerden tam not aldı.

YENİ OYUN TAM NOT ALDI

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından sahnelenen “Kamuran’ın Melekleri” oyunu Aydınlıların beğenisine sunuldu. Tiyatro oyununu izleyen herkes oyun sonrasında takdirlerini ifade ederken yeniden oyunu izlemek istediklerini de ayrıca belirttiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Kamuran’ın Melekleri” oyununu izleyicilerle buluşturdu.

İZLEYİCİLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, birbirinden güzel oyunları tiyatroseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Şehir Tiyatroları, Cenk Behram Su’nun yazdığı, Murat Uysal’ın yönettiği “Kamuran’ın Melekleri” oyunuyla perde dedi. Kamuran’ın, annesiyle yaşadığı olaylar silsilesinden oluşan oyun, izleyicileri kahkahaya boğdu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDINLILARI DAVET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Tiyatroseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyoruz. Oyunlarımıza tüm Aydınlıları davet ediyorum’’ dedi.

Oyun, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Kamuran’ın, annesinden ayrı ev kiralamasıyla başlayan oyun Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.