Kadir İnanır'ın son sağlık durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı!

Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bilgi verdi. Kadir İnanır’ın son sağlık durumu nasıl?
Kadir İnanır'ın son sağlık durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı!

Ünlü oyuncu Kadir İnanır 24 Mart Pazar günü İstanbul Beykoz’da bulunan evinde rahatsızlanarak hemen hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Kadir İnanır entübe edilerek yoğun bakımda tedavisine devam ediyordu. Kadir İnanır’ın son sağlık durumu merak ediliyor. Kadir İnanır’ın tedavisindeki son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

KADİR İNANIR UYANDIRILDI AMA ENTÜBE DURUMDAN ÇIKARILMADI

Kadir İnanır’ın sağlık durumuna dair bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra uyutularak yoğun bakımda gözetim altına alınmıştı. Sayın Kadir İnanır bugün 20:00 itibariyle uyandırılmış ama vücudu bunu henüz tolore edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır.” dedi.

TEDAVİ İYİYE GİDİYOR

Açıklamalarını sürdüren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Türk sinemasının efsane isimleri arasında yer alan Kadir İnanır bir süredir sağlık sorunları ile uğraşıyordu. Gördüğü tedaviler sonucunda geçirdiği rahatsızlıkları atlatan Kadir İnanır yine zorlu bir tedavi sürecine girdi. Doktorları ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aralıklarla Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor. Kadir İnanır’ın tedavisinin iyiye gittiği ama biraz zamana ihtiyacı olduğu bildirilirken sevenleri hastaneden güzel haberler bekliyorlar.

Kadir İnanır ile alakalı olarak sağlık bilgileri sık sık araştırma konusu yapılıyor. “Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl?” sorusunun cevabı aranırken bu konuda resmi ve yetkili isimlerin açıklamalarının dikkate alınması bildirildi.