Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Gökyüzünde Bir Nokta oyunu yeniden sahnede

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Gökyüzünde Bir Nokta oyunu yeniden izlemek isteyen ve kaçıranlar için bir kere daha seyirci ile buluşuyor.
Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Gökyüzünde Bir Nokta oyunu yeniden sahnede

Uşaklı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Gökyüzünde Bir Nokta Oyunu bir kere daha izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Tiyatro tutkunları için Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen oyun 19 - 20 Ocak 2024 tarihinde bir kere daha sahnelenecek.

Sahnelendiği dönemde kaçıranlar, ya da izleyen ancak bir kere daha oyunu izlemek isteyen tiyatroseverler için Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları Oyuncuları tarafından 19-20 Ocak 2024 tarihinde sahnelenecek olan oyun bir önceki yeri olan Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde canlandırılacak. Oyunun saati ise bir önceki oyunda da olduğu gibi 20:00 olarak belirlendi.

GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA OYUNU KONUSU!

‘Gökyüzünde Bir Nokta’ cumhuriyetimizin pek bilinmeyen iki önemli kadın figürünün anısına yazılmış biyografik dram türünde bir oyun. Vatan sevgisi ve bilime olan tutkusuyla kıvılcımdan aleve dönmüş bir hayata tanıklık ederken, diğer yandan hiç adı sanı duyulmamış kahramanları da yad ettiğimiz bir saygı duruşu niteliğinde olan oyunumuz, düşle gerçeğin birbirine karıştığı olay örgüsü içinde sizleri ölüm, zaman, kozmos, aşk ve umut gibi kavramları yeniden irdelemeye davet ediyor. İnsanın çaresiz kaldığı zamanlarda umudunu tazeleyen bir oyun ‘’ Gökyüzünde Bir Nokta’’

tiyartor.jpg

Gökyüzünde Bir Nokta isimli oyun 2 gün boyunca sahnelenek. Oyunda biletler ücretli olacak ancak bilet fiyatı düşük tutularak tüm Uşaklıların tiyatroya gelmeleri teşvik edilecek. Biletler Uşak Kültür Sanat gişeleri ya da internetten satın alınabilecek.