İzmir'de otizmli çocuklar için Külkedisi oyunu sergilendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çok sayıda etkinlik düzenlenirken bunlardan biri de İzmir'de sergilendi.
İzmir'de otizmli çocuklar için Külkedisi oyunu sergilendi

Özel çocuklar için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çok sayıda etkinlik ve faaliyet gerçekleştirilirken bunlardan biri de İzmir'de sergilendi. Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenen Külkedisi isimli oyunlar bu sefer otizmli çocuklar için sahnelendi.

Külkedisi isimli çocuk oyunu Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenirken otizmli çocuklar oyun boyunca son derece eğlenceli anlar yaşadı. Menemen Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencileri Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları ile oyun sonrası hatıra resmi de çektirdi.

İZMİR'DE SAHNE TOZU TİYATROSU OYUNCULARINDAN ÖZEL OYUN!

İzmir'de Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından özel çocuklar için ‘Külkedisi’ oyunu sahnelendi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir şirket ve Sahne Tozu Tiyatrosu iş birliğinde otizmli çocuklar için etkinlik düzenlendi.

izmir-2.jpg

Sahnelenen çocuk oyunu çocuklardan ilgi gördü. Şirket yetkilisi, "Biz bu anlamlı günde Sahne Tozu Tiyatrosu ile bir araya gelerek, otizmli çocuklar için özel bir oyun etkinliği düzenlemeyi tercih ettik.

izmir-3.jpg

Sahne Tozu Tiyatrosu’na ve Menemen Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne teşekkür ederiz” dedi. Sahne Tozu Tiyatrosu Müdürü Arif Yıldırım, oyun sonunda destek veren şirketin yetkilisine plaket takdim etti.

Özel çocuklarımız Külkedisi isimli oyun ile eğlenceli anlar yaşarken Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları oyun sonrasında uzun süre alkışlandı. Otizmli çocuklar için benzer faaliyetlerin yıl boyunca devam edeceği ifade edildi.