İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç Bilet 2024 kampanyası 2024 başvuruları başladı

Gençlerin ücretsiz sinema, tiyatro ve konser etkinliklerine gitmelerini sağlamak adına İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan genç bilet kampanyasında 2024 başvuruları başladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç Bilet 2024 kampanyası 2024 başvuruları başladı

İZMİR (İHA) - Gençlerin kültürel faaliyetlerini desteklemek amacı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Genç Bilet Kampanyası için 2024 yılı başvuruları başladı. Enflasyonda yaşanan yükseliş gençlerin sosyalleşmesini engellerken bu senede gençleri desteklemek adına İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 36 bin ücretsiz sinema tiyatro ve konser bileti dağıtılacağı açıklandı.

GENÇ BİLET KAMPANYASI 2024 BAŞVURUSU BAŞLADI!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl İzmir'de bulunan gençlere 36 bin sinema, tiyatro ve konser bileti ulaştıracak. Gençlerin kültür ve sanat faaliyetlerine aktif katılımlarını sağlamak amacıyla yürütülen Genç Bilet Kampanyası 2024 başvuruları başladı. Ücretsiz biletten yararlanmak isteyen gençler, İzmir Art mobil uygulamasını indirip kayıt oluşturabilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesinin gençlerin sanata erişimini desteklemek için başlattığı “Genç Bilet” kampanyası sürüyor.

genc-bilet-1.jpg

Bu yıl 16-25 yaş arası (1 Ocak 1999 - 31 Aralık 2008) ve İzmir'de bulunan 12 bin gence 36 bin sinema, tiyatro ve konser bileti ulaştırılacak. İzmir Art Kampanyalar sayfasından takip edilebilen Genç Bilet başvuruları İzmir Art Android ya da IOS uygulaması ile yapılabiliyor. Ayrıca Bizİzmir üyeliğiyle mobil uygulamada hesap açılarak da Genç Bilet '24 kampanyasına katılım sağlamak mümkün.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından aranılan şartları taşıyan ve başvurusu onaylanan gençlere bu sene içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 ayrı etkinlik ücretsiz olarak düzenlenecek. Gençler ücretsiz bilet kullanım bilgilerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesi üzerinden takip edebilecekler. Böylelikle ücretsiz olarak sosyalleşme imkanı elde etmiş olacaklar.