Hafta sonu mutlaka izlenmesi gereken 6 muhteşem film!

Film izlemeyi sevenler için hafta sonu mutlaka izlenmesi gereken 10 muhteşem film sıralandı! İzleyenlerin kendinden bir parça bulacağı 6 filmin tam listesi haberimizde!
Hafta sonu mutlaka izlenmesi gereken 6 muhteşem film!

IMDB puanına göre film arayışı içerisinde olanlara güzel haber! En iyi 6 IMDB puanı yüksek filmlerin tam listesi sıralandı.

1. DAĞ 2

2016 yılında yayına giren Dağ 2 filmi aksiyon, savaş ve dram türünü sevenlerin beğeneceği türde bir yapım IMDB’den 8,9 puan alan filme mutlaka şans vermelisiniz.

2. 7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

IMDB’den 8,3 puan alan 7. Koğuştaki Mucize 2019 yılında yayına girdi. Deniz Baysal, Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur’un başrollerini paylaştığı filmde gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

3. BABA

Bu listeye Baba filmini almasak olmazdı. 1972 yılında yönetilen Baba filminin serilerini herkes duymuştur. Suç dram kategorisinde ilk sırada yer alan Baba filmi izlenmesi gereken efsane filmler arasında yerini alıyor. IMDB puanı 10 üzerinden 9,2 olarak biliniyor.

4. G.O.R.A

Cem Yılmaz sevenlerin kaçıramayacağı bir film olan G.O.R.A 2004 yılında yayınlanmasına rağmen günümüzde hala beğenilen bir film. IMDB’den 8,0 puana sahip olan filmin başrolünde Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Özge Özberk yer alıyor.

5. ESARETİN BEDELİ

İzlerken göz yaşlarına hakim olamayacağınız ve 1995 yapımı olan Esaretin Bedeli, milyonlarca gişe yapmış önemli bir yapım. Efsanelerin arasında yer alan Esaretin Bedeli IMDB’den 9,3 puan almayı başardı!

6. DEVRİM ARABALARI

2008 yılında yayınlanan ve tam tamına 8,0 puanı olan Devrim Arabaları herkesin en az 1 kere izlemesi gereken filmler arasında yerini alıyor. Haluk Bilginer, Taner Birsel ve Charles Carroll’un başrolünde olduğu Devrim Arabaları dram kategorisinde ilk sıralarda yer alıyor.