"Godo’yu Beklerkene" Yoğun İlgi Gördü

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Godoyu Beklerkene’ adlı komedi oyununu sergiledi.Uşak’lı Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununa ilgi o kadar yüksekti ki Atatürk Kültür merkezinin koltuklarının yanı sıra merdivenler dahil olmak üzere doldu.
"Godo’yu Beklerkene" Yoğun İlgi Gördü

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun hazırladığı ve yönetmenliğini Mehmet Tamer Uyar’ın yaptığı oyun Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Dört skeçten oluşan komedi oyunu sık sık alkışlarla bölündü. Bir  anlatıcının ve dansçıların  bulunduğu oyunda her skeç arasında bir dans gösterisi sergilendi.

Skeçlere ayrılmış oyununun başında seyircilerden ‘Kaçak Kabare’ instagram sayfasını takip etmeleri ve oyunun sonunda onlardan bir istekte bulunacaklarını duyurdular. Sonra sırasıyla dört skeçte oynandı. Oyunun sonunda tiyatro ekibi tarafından açılmış instagram hesabında sergilenen oyunlardan kareler paylaşıldı. Seyircilerden ise en çok  beğendikleri skecin fotoğrafını beğenmelerini istediler. Günün en iyi skeci  seyircilerin oylarına göre ‘Boverly Hillz Konut Satışları’ oldu.

 

"Kendi çocuklarımızı kendi oyuncularımızı yetiştirmekten mutluluk duyuyoruz" diyen  Başkan Nurullah Cahan sözlerine şöyle devam etti: "Tiyatro kulübümüzü kuralı yaklaşık 3 yıl oldu. 7-16 ve 16 yaş üzeri yetişkin gruplarımız var. Bu gruplar yaklaşık her ay bir oyun sergiliyorlar. Kasım ayının başı itibariyle ilk oyunumuzu sergiledik. Nezih bir ortamda sergilenen oyunumuz gayet başarılıydı. Haklın ilgisi oldukça yoğundu. Yaklaşık on beş gündür bu oyuna hazırlanan ekibi tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Yüzleri Güldüren Proje

Halka sosyokültürel alanda birçok hizmet sunarak sanata ve sanatçıya destek veren Uşak Belediyesi sanatın diri tutulması için şehirdeki tüm sanatsal faaliyetlere destek vermeye devam ediyor. Bünyesinde hizmete açtığı Şehir Tiyatrosu ise bunun en büyük örneğini temsil ediyor. Tiyatronun her ihtiyacı özenle karşılanıyor. Ayrıca tiyatrodan kazandıkları gelirle ihtiyaç sahibi  çocukların yüzünü güldürüyor. Birçok etkinliğini ücretsiz halka sunan Uşak Belediyesi tiyatro alanında farklı bir politika izliyor. 'Her resim defteri bir bilet, her bilet mutlu bir çocuk!' sloganı ile yola çıktıkları projede toplanan malzemelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin  yüzünü güldürüyor. Son derece başarılı olan bu proje tüm Türkiye'ye örnek teşkil ediyor.

İlgili Haberler