Genç yönetmen sinema sanatına renk katıyor

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Öğrencisi Onur Ulucanlı, orta ve uzun metrajlı yeni bir belgesel çekimi için ikinci kez yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.
Genç yönetmen sinema sanatına renk katıyor

Geçtiğimiz aylarda ilk kısa metrajlı kurmaca filmi, “Kaynama Noktası” nın galasını gerçekleştiren genç yönetmen, bu filminin ABD’de bir festivale davet edilen tek Türk

Genç Yönetmen ve Sanat Yönetmeni Onur Ulucanlı TRT RADYO 1 Gecenin İçinden programı Ulusal yayında Leyla Gemalmaz'ın konuğu oldu ve yeni belgesel projesi Yedi Renk Sanat'ı açıkladı.

Onur Ulucanlı program konuşmasında, "Aslında adı kadar açık, belgesel yedi bölümden oluşuyor. Her bölüm Türkiye’nin farklı bir şehrinde geçecek. Ve yedinci sanat olan sinemaya kadar tüm sanat dallarıyla yedi rengi  birleştiren evrensel bir anlatım dili hedefliyorum" dedi.

Ulucanlı, Türkiye'nin yedi şehrinde geçecek belgeselde ki iller gizliliğini korurken, belgesel yayın platformunun henüz netleşmediğini söyledi.

Belgeselin Yönetmenliğini ve Sanat Yönetmenliğini Onur Ulucanlı, Yapımcılığını Yusuf Anavatan, Proje Danışmanlığını Sena Uygur, Proje Asistanlığını Gamze Akıncı üstleniyor.

Belgeselin 2020'de tamamlanabileceğini açıklayan Onur Ulucanlı, “Bu ikinci belgeselimin  evrensel bir anlatım dili olacak ve tek olacak dedi.