Genç Yönetmen Onur Ulucanlı’ya Bükreş'ten Güzel Haber

Uşak Üniversitesi Öğrencisi Onur Ulucanlı’nın  yönetmenliğini yaptığı "Kaynama Noktası / Impatience" isimli kısa film bir başarı daha elde etti.
Genç Yönetmen Onur Ulucanlı’ya Bükreş'ten Güzel Haber

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Öğrencisi Onur Ulucanlı'nın yönettiği, Emre Muslu'nun yapımcılığını üstlendiği kısa film, ilk olarak 4 Aralık 2018 tarihinde Uşak AKM'de izleyicilerle buluştu.

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) de düzenlenen "Independent Talents International Film Festival" Bağımsız Yetenekler Uluslararası Film Festivali’ne davet edilen "Kaynama Noktası / Impatience"nın festivalde finale kalmasının ardından uluslararası festivallerde yarışmaya başlayarak ilk başarısını elde etti.

Şubat ayında gerçekleştirilen "Miami Independent Film Festival" resmi seçkisine de katılan kısa film, burada "Short Narrative & Docs" kategorisinde en iyi olmaya aday gösterilmiş fakat sadece resmi seçkide kalmakla yetinmişti.

Genç yönetmen Uluncalı ve ekibine son olarak bir güzel haber de  Romanya'nın başkenti Bükreş’ten geldi.

Bükreş'te düzenlenen "Bucharest ShortCut CineFest" te "Kaynama Noktası / Impatience" isimli kısa film, festivale katılmaya hak kazanan 16 film arasında en iyi olmak için yarışacak. Sonuçlar Nisan ayı sonunda duyurulacak.

Bükreş'te elde edilen başarıdan dolayı festival komitesince iPitch TV üyeliği ile ödüllendirilen sanat yönetmeni ve yönetmen Onur Ulucanlı ile senarist ve yapımcı Emre Muslu, filmin daha geniş bir platformda paylaşılacak olmasından memnuniyet duyduklarını ve filmin kazandığı üçüncü başarı dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade ettiler.