Genç Kuşak Fest'in İkinci Gününde de Coşku Hakimdi

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen Genç Kuşak Fest, ikinci gününde de bol heyecan, bol eğlence ve büyük coşkuya sahne oldu.
Genç Kuşak Fest'in İkinci Gününde de Coşku Hakimdi

Festivalin ikinci gününe; birinci gününde olduğu gibi onlarca oyun alanı ve gençlere hitap eden çok sayıda standı ile ‘Merhaba’ diyen Genç Kuşak Fest, henüz öğlen saatlerinde cıvıl cıvıl bir görünüme büründü. Atış poligonundan survivor parkuruna, grupça oynanabilen çeşitli beceri oyunlarının bulunduğu alanlardan dev jenga platformuna çok geniş bir alanda misafirlerini karşılayan Genç Kuşak Fest, genç-yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Uşaklı Sporcu İzleyenleri Heyecanlandırdı
Festival kapsamında Uşaklı sevenleriyle buluşan Hakan Can Namlı’nın Motoshow gösterisi, izleyenleri heyecanlandırırken, Namlı’nın gösteri finalinde Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a Türk Bayrağı hediye etmesi milli duyguları perçinledi.

'Gençliğin Başkanı’ ColorFest’e Katıldı
Son zamanlarda Uşak’ta gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler nedeniyle ‘Gençliğin Başkanı’ olarak anılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bu görkemli festival boyunca gençleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Kimi zaman gençlerle voleybol oynayan, kimi zaman ise en coşkulu anlara moderatörlük eden Başkan Çakın, gün içerisinde gerçekleşen ve tam anlamıyla bir görsel şölen oluşturan ColorFest’e de katıldı. Burada renkli boyaların benzersiz uyumunu coşku içinde birbirleriyle paylaşan ve dj performansları ile gönüllerince eğlenen on binlerce genç, daha sonra Derya Uluğ konseriyle coştu.

Atapark Gençliğin Merkezi Oldu
Yoğun bir kalabalığa ve benzersiz bir atmosfere sahne olan Derya Uluğ konseri de Uşak’ta daha önce benzeri görülmemiş bir kalabalıkla gerçekleşti. ‘Kanunlar Gibi’ ve ‘Canavar’ gibi şarkılarıyla tanınan ve Türkiye’nin gönlünde taht kuran Derya Uluğ’un benzersiz sahne şovuyla daha da coşan kalabalık, yoğun tempoda geçen etkinliğin yorgunluğunu Atapark çimlerinde dinlenerek attı.

Uluğ’un Tarhana Sevgisi İzleyenleri Gülümsetti
Konserin sonunda Başkan Çakın Uluğ’a; el dokuması Uşak Kilimi, sanatçının isminin dünyaya nam salmış Uşak Halısı’na yazılı olduğu mini dokuma tezgahı, Uşak helvası ve Uşak Tarhanası hediye etti. Uşak tarhanasını çok sevdiğini ve içtiği tarhana çorbalarının Uşak menşei olmasına dikkat ettiğini kaydeden Uluğ, nazik düşüncesi nedeniyle Başkan Çakın’a teşekkür etti. Başkan Çakın ve Uluğ arasındaki bu diyalog, izleyicileri gülümsetti.

“Başkanımıza Çok Teşekkür Ediyorum”
Etkinliğe katılan ve Genç Kuşak Fest hakkında görüş bildiren üniversite öğrencisi Yunus Emre Cengiz, Uşak’a İzmir’den taşındığını anlatarak; “Memleketimden yeni geldim ve gelir gelmez böyle güzel bir etkinlikle karşılaşınca inanılmaz mutlu oldum. Festivalin başladığı gün buraya geldim. Çok eğlendim. Böyle bir kalabalık olmasını da hiç beklemiyordum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Festival “Anlatılmaz Yaşanır”
Genç Kuşak Fest’i ilk gününden itibaren takip ettiğini anlatan üniversite öğrencisi İkra Top da etkinliği çok beğendiğini kaydederek; “Burada birçok etkinliğe katıldım. Jenga, mini futbol ve sergiler başta olmak üzere pek çok alanda bulundum. Konseri zaten anlatmaya bile gerek yok. Alan çok iyi ve konser izlenebilecek durumdaydı. Burada ilk kez böyle bir etkinlik düzenleniyormuş. O da bize denk geldi. Genç Kuşak Fest’i duymayanlara çok şey kaybettiklerini söyleyebilirim. Bugün burada çok eğlendik. Anlatılmaz yaşanır” dedi.

“Bu ve Benzeri Etkinliklerin Devam Etmesini Umuyorum”
Üniversite öğrencisi Sevcan Karakaya da şehre üniversite öğrencisi olarak geldiğini kaydederek “Uşak bence büyükşehir olma yolunda ilerleyen bir il. Böyle etkinlikler, şehri geliştirmede önemli bir faktör olduğu için; bu şekilde düşünüyorum. Bir de böyle etkinlikler sayesinde Uşak, daha yaşanılabilir bir şehir oluyor. Bu ve benzeri etkinliklerin devam etmesini umuyorum” diye konuştu.


Dev Festivalin Final Konseri Sefo’dan
On binlerce kişinin katılımıyla birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik alanı ve mükemmel atmosferli konserlerin yer aldığı Genç Kuşak Fest son gününde; ‘Bilmem mi’ ve ‘Affettim’ adlı şarkılarıyla tanınan Sefo tarafından gerçekleştirilecek final konseriyle sona erecek.