Denizli Merkezefendi'de 100. yıl oratoryosu sahnelenecek

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası tarafından 100. yıl oratoryosu gerçekleştirilecek.
Denizli Merkezefendi'de 100. yıl oratoryosu sahnelenecek

Şanlı Cumhuriyetimizin bu sene 100. yıl kutlamaları tüm yurtta büyük bir coşku ve sevinç yaratırken Denizli Merkezefendi'de kutlamalar için hazırlıklar başladı. Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası, ‘Atatürk Diyor ki’ 100. Yıl Oratoryosu gerçekleştirileceğini ilan etti.

Söz konusu oratoryo Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası tarafından icra edilecek. Atatürk Diyor Ki adı verilen oratoryo 27 Ekim Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

MERKEZEFENDİ'DE ORATORYO HEYECANI!

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası, ‘Atatürk Diyor ki’ 100. Yıl Oratoryosu gerçekleştirecek.

Cumhuriyet’in 100. yılının, hak ettiği coşkuyla kutlanması için çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yakışır, konserden fener alayına, gösterilerden yarışmalara birçok etkinliğin yer aldığı bir etkinlik programı hazırladı.

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın birlikte hazırladığı ‘Atatürk Diyor ki’ 100. Yıl Oratoryosu, 27 Ekim Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Oratoryo, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 100. Yıl Oratoryosunda, Cumhuriyetin nasıl kurulduğu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Cumhuriyetin Türk milletine ne gibi değerler sağladığı ele alınacak.

Etkinliğe tüm Denizlililer ve Merkezefendililer davet edilirken Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının tüm ilçede büyük bir heyecan ve sevinçle kutlanacağı ifade edildi.