Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de keman eşliğinde Çanakkale Türküsü söyledi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Denizli'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada vatandaşlarla bir araya gelirken keman çalan öğrenciye türkü söyleyerek eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de keman eşliğinde Çanakkale Türküsü söyledi

Denizli'de yapmış olduğu ziyareti tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın gezisinden renkli görüntüler basınla paylaşıldı. Sssyal medya hesabından paylaşım yapanCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'de keman çalan bir öğrenciyle sohbet ettiği anın görüntülerini aktardı.

Keman çalan öğrenciyi Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenci ile bir süre sohbet ettikten sonra ardından keman çalan öğrenciye Çanakkale türküsünü söyleyerek eşlik etti. Öğrenci ile sohbetinde renkli görüntüler ortaya çıkan Erdoğan keman çalan öğrenciye ut çalmasını da tavsiye etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KEMAN EŞLİĞİNDEN ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ'NÜ SÖYLEDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de keman çalan öğrenciye eşlik ederek Çanakkale türküsünü söyledi. Yetenekli öğrenciyle sohbet eden Erdoğan, ona ut çalmayı da öğrenmesini tavsiye etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'de keman çalan bir öğrenciyle sohbet ettiği anın görüntülerini aktardı. Altun’un “Önce biraz müzik, sonrasında tatlı bir sohbet” başlığıyla yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’de düzenlenen mitingin ardından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda halkı selamlarken yaşanan renkli anlar yer aldı.

denizli-2.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli programı esnasında karşılaştığı bir kız öğrenciyi Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet etti.

Çanakkale Türküsü'nü kemanı ile çalan öğrenciye eşlik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenci ile müzik sohbeti yaptı. 4 senedir keman çaldığı öğrenilen 6. sınıf öğrencisine kemanın yanında ud çalmasını da tavsiye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu üyesi olan çocukla yakından ilgilendi. Öğrencinin müzik kariyerinde başarılı olması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve annesine de talimat veren Erdoğan çocukla yakından ilgilenilmesini istedi.