Çoksesli Korosu Uşak'ta konser düzenledi kulakların pası silindi!

Mayıs ayında konserlerle sürdüren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte düzenlenen İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konseri'ne ev sahipliği yaptı. Düzenlenen konsere Uşaklılar yoğun ilgi gösterirken kulakların pası silindi.
Çoksesli Korosu Uşak'ta konser düzenledi kulakların pası silindi!

Çoksesli Korosu Uşak'ta konser düzenledi kulakların pası silindi! - Uşaklıları çeşitli etkinliklerle buluşturan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ücretli ve ücretsiz etkinlikler ile konserleri Uşaklılar için düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden kentte gerçekleşecek mayıs ayı konser takvimine hız kemeden devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 25 Mayıs tarihinde İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konseri'nin gerçekleşeceğini aktardı. 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen konser Atatürk Kültür Merkezi'nde Uşaklılarla buluştu. Uşaklıların yoğun ilgi gösterdiği konserde kulakların pası silindi.

UŞAK'TA ÇOKSESLİ KOROSU KONSER DÜZENLENDİ

Uşak'ta gerçekleşen İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konseri ile Uşaklıların karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Geceye Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner de katılım sağladı. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ceylaner  Koro ekibine teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ise ''Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor... İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneği Çoksesli Korosu Konseri Atatürk Kültür Merkezinde sanatsever halkımız ile buluştu..

Koronun seslendirdiği birbirinden güzel parçalara salonda bulunanlar hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin sonunda Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Ceylaner Koro ekibine teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.'' ifadeleri yer aldı.

Uşaklılara konsere katıldıkları için teşekkürler iletilirken müzik ziyafetinin ardından program sona erdi.