Cengiz Küçükayvaz tek kişilik tiyatro oyunuyla Uşaklılarla buluştu!

Uşaklı sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın sahnelediği tek kişilik oyun “Bir Başarısızlık Hikayesi” Uşaklı sanatseverler ile buluştu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da tiyatro gösterisine katılarak Cengiz Küçükayvaz’ı tebrik etti.
Cengiz Küçükayvaz tek kişilik tiyatro oyunuyla Uşaklılarla buluştu!

Uşak’ta kültürel faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Uşaklı sanatçılar arasında olan tiyatro ve sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz son oyununu hemşerileri için Uşak’ta sahneledi. İzleyicilerin oldukça eğlenceli bir akşam geçirmelerini sağlayan tek kişilik tiyatro oyunu tam not aldı. Cengiz Küçükayvaz bu oyun ile hem hemşerilerine güzel bir akşam yaşattı hem de memleket hasretini giderdi.

BAŞKAN ÇAKIN TEBRİK ETTİ!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da Cengiz Küçükayvaz’ın sahnelemiş olduğu “Bir Başarısızlık Hikayesi” tiyatro oyununu izleyenler arasında yer aldı. Oldukça başarılı bir sahne performansı gösteren Cengiz Küçükayvaz’ı tebrik eden Başkan Mehmet Çakın, “Uşak’ta sanatın her rengine değer veriyoruz. Sanatı ve sanatçıyı görevde olduğumuz sürece daima destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Aynı zamanda hemşerimiz olan Cengiz Küçükayvaz’ı başarılı oyunu için tebrik ediyorum.” dedi.

Ünlü sanatçı Cengiz Küçükayvaz ise, “Uşak’ta bulunmaktan oldukça memnunum. Bu akşam oyunumuzu Uşaklılar için sahneledik. Burada ben de ev sahibiyim. Uşak’ta sanata bu kadar ilgi gösteriliyor olmasından ayrıca memnun oluyorum. Yeni projeler ile yeniden Uşak’a geleceğim. Uşak insanının sanatsever olması ve onlardan aldığımız enerji bize de sahnede güç veriyor.” ifadelerini kullandı.

Uşak Belediyesi’nin çeşitli sanatsal faaliyetlere yönelik destekleri olduğu biliniyor. Özellikle sanatsal faaliyetleri bizzat organize eden Uşak Belediyesi’nin bu hizmeti Uşaklılardan da takdir görüyor.