Çektiği kliplerde doğayı ve Uşak’ı anlatmayı seviyor

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Onur Ulucanlı 3. Müzik klibini yine Uşak’ta ve doğada çekmeyi tercih etti.
Çektiği kliplerde doğayı ve Uşak’ı anlatmayı seviyor

Sözleri Handan Gökçek'e, Müziği Sibel Yıldız'a, düzenlemesi Zafer Güler' e ait olan ‘Hepsi Bu’ Klip çekimleri, Onur Ulucanlı Yönetmenliğinde Uşak Göğem Göletinde tamamlandı.

Hayatın her alanında olduğu gibi müzik sektöründe de görsellik büyük bir önem kazandı. Bu durum da genç yönetmenleri müzik klipleri çekmeye yöneltti. Daha önce Uşak’ın doğal güzellikleri içerisinde iki müzik klipi çeken Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Onur Ulucanlı, 3. Klipini de Uşak’ta çekti.

Kliplerinde hikayeleri dolaylı yoldan anlatmayı seven ve mutlaka Uşak’tan bir doğal unsur bulunmasına dikkat eden Ulucanlı, diğer klip çekimlerine göre daha büyük bir ekiple çalıştığını belirtti.

Ulucanlı'nın ekibinde; Görüntü Yönetmeni Aykut Çekim, Yapım Asistanı Gamze Akıncı, Drone Operatörü Ahmet Ulukan, Sanat Yönetmeni Yrd. Can Hüseyin Çevik, Sanat Asistanı Çiğdem Abay, Makyaj ve tasarım Rüya Erçetin, Ulaşım ve Teknik destek İbrahim Eser Yüksel, Bedri Eryiğit görev aldı. Oyuncu ekibinde Tahir Kadir Ünal, Sidar Demir, Burak Günay, Aysel İçöz ve Bekir Koçan isimleri yer aldı.

Ulucanlı, kliplerinde Uşak’ı ve doğasını tercih etme nedenini, “Uşak’ta keşfedilmesi gereken görsel güzellikler ve size inanıp sürecin tamamlanması için seferber olan güzel insanlar var” şeklinde açıkladı.

Sibel Yıldız'ın bestesi ve solisti olduğu, “Hepsi Bu” Klipi Erdem Müzik etiketiyle Müzik Play Dijital Platformunda yayınlandığı öğrenildi.