Başkan Çakın Uşaklı esnaflarla Yöresel Ürünler Çarşısı'nda bir araya geldi

Uşak'ta İsmetpaşa Caddesi'ne kurulan Yöresel Ürünler Çarşısı'nda Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen programa Uşak Valisi Gül ve Belediye Başkanı Çakın'da katıldı.
Başkan Çakın Uşaklı esnaflarla Yöresel Ürünler Çarşısı'nda bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yoğun programına tüm hızı ile devam ederken bugün Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yöresel Ürünler Çarşısında organize edilen programa katıldı. Düzenlenen programda Başkan Çakın Uşaklı çarşı esnafı ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Çarşı esnafının talep, görüş ve şikayetlerini dinleyen Başkan Çakın misafirperverlikleri nedeniyle Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Atalay Savaş'a ve birlik üyelerine teşekkürlerini iletti. Düzenlenen organizasyona ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı ve Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği hizmet binası geride bıraktığımız 21 Eylül 2023 tarihinde açılmıştı.

UŞAKLI ESNAFLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yöresel Ürünler Çarşımızda organize edilen programa katıldı.

belediye.jpg

Başkanımız, misafirperverlikleri nedeniyle Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Atalay Savaş'a ve birlik üyelerine teşekkürlerini iletti." denilerek Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yöresel Ürünler Çarşısı'nda düzenlenen etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Uşaklı esnafların daha hijyenik ve kaliteli bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak, Uşaklıların ise daha nezih bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak ve Uşak ekonomisine katkı sağlamak adına Uşak Yöresel Ürünler Çarşısı açılmıştı. Çarşı içinde yer alan dükkanlar ise Uşak Belediyesi tarafından ihale yöntemiyle kiraya çıkartılmıştı.