Başkan Cahan öğrencileri yalnız bırakmadı

Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali’nin gala yemeği özel bir organizasyonla gerçekleştirildi.
Başkan Cahan öğrencileri yalnız bırakmadı

Uşak Belediyesi’nin katkılarıyla Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından hayata geçirilen 5. Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali’nin açılış töreni Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiş, festivalin uluslararası bir nitelik kazanmasıyla birlikte 116 ülkeden 3 bin 300 film ile rekor bir sayıda kısa film başvurusu yapılmıştı. 10 Aralık 2018 tarihinde başlayan ve 5 gün süren festivalin sona ermesi nedeniyle düzenlenen gala yemeğine, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Murat Öntuğ’un yanı sıra İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, İletişim Topluluğu öğrencileri ve yurtdışından gelen misafirler katıldı.

Keşaplı: “Başkanımız Nurullah Cahan Verdiği Sözü Tutarak Bizleri Gururlandırdı”

Gecede konuşan İletişim Topluluğu Danışmanı ve Festival Yönetmeni Arş. Gör. Onur Keşaplı, festivalin gerçekleştirilmesinde ve uluslararası bir boyut kazanmasında büyük rolü olan Başkan Cahan’a, geçen yıl vermiş olduğu sözü yerine getirmesinden dolayı teşekkür etti. Keşaplı konuyla ilgili olarak şu sözleri dile getirdi. “Söze değer veren bir toplumken biz bu kültürümüzü unuttuk ve verdiğimiz sözleri tutmaz olduk. Ama Belediye Başkanımız bunun hala geçerli bir gelenek olduğunu bizlere gösterdi ve onun sayesinde bu başarıyı elde ettik” şeklinde konuştu.

Biz Gençlerimize Güveniyoruz

Başkan Cahan, böyle bir festivale destek olmaktan ve vermiş olduğu sözü tutmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Festivalin dünya literatürüne girmesinden ve uluslararası bir boyut kazanarak yüksek başarılar elde etmesinden dolayı gururlandığını dile getiren Başkan Cahan, festivalde ödül alan öğrencileri bizzat tebrik ederek, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

Doğru Mesaj Başarıyı Getiriyor

Çağımızın enformasyon toplumu olduğunun altını çizen Başkan Cahan, şu açıklamalarda bulundu. “Günümüzde verilmek istenen mesaj filmlerle ve müziklerle gerçekleştiriliyor. Başarılı yaptığınız bir film vermek istenilen mesajı tüm dünyaya duyurabiliyor. Ülkemizde buna örnek olarak pek çok başarılı çalışma var ve bizim gençlerimizde bu yeteneğe sahip. Gençlerimize güveniyoruz ve bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyoruz” diyerek sözlerine son verirken ödül alan öğrencileri kutladı ve festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.