Aydın Efeler'de Öğretmenler Korosu kulakların pasını silecek!

Aydın Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen öğretmenler korosu çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.
Aydın Efeler'de Öğretmenler Korosu kulakların pasını silecek!

Aydın'da kültür sanat faaliyetleri ve etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri de Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Müzik ve Sanat Akademisi bünyesinde hayata geçirilen öğretmenler korosu büyük ilgi gördü.

İlçede farklı eğitim kurumlarında görev alan öğretmenler tarafından kurulan koro ilk performansı ise kendileri için çok önemli olan bir gün olan Öğretmenler Günü'nde sergileyecekler. Öğretmenler Günü konseri için provalar tüm hızı ile devam ediyor.

EFELERDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR...

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde kurulan Müzik ve Sanat Akademisi bünyesinde kurulan korodaki öğretmenler, Öğretmenler Günü’nde sergileyecekleri performans için provalarına devam ediyor.

efeler-1.jpg

Aydın’ın Efeler ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Müzik ve Sanat Akademisi kuruldu. Akademi bünyesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler için hazırlıklar devam ederken, Öğretmenler Günü’ne özel, müzik öğretmenlerinden oluşan, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Öğretmenleri Korosu da oluşturuldu.

efeler-3.jpg

Bu çerçevede provalarına hız kesmeden devam eden öğretmenler, Öğretmenler Günü’nde sergileyecekleri performans ile birbirinden güzel eserleri seslendirecek. Söz konusu konserin öğretmenler gününde gerçekleştirilecek olması koronun daha da büyük bir önem kazanmasına neden olurken öğretmenlerin titiz çalışmaları ve hazırlıkları da devam ediyor. Öğretmenler gününde düzenlenecek olan konsere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.