Aydın Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatseverlerle buluşuyor!

Kültürel etkinliklerine tüm hızı ile devam eden Efeler Belediyesi yeni konser tarihini açıkladı. Kulakların pasını silecek konser geliyor...
Aydın Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatseverlerle buluşuyor!

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatseverlerle buluşuyor! - Aydın'da Efeler Belediyesi kültürel etkinliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Belediyenin himayesinde kurulan Türk Halk Müziği korusu seyircisi ile buluşmaya hazırlanırken konser Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde düzenlenecek. Sanatseverlerle buluşmanın heyecanını bir kere daha yaşayacak olan koro Efeler halkının kulaklarının pasını silecek ve unutulmaz anlar yaşatacak.

EFELER BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde düzenlenecek konserle sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Koronun unutulmaz bir konserle Efeler halkının karşısına çıkacağı etkinlik, 4 Şubat Pazar günü Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde saat 20.00'de gerçekleştirilecek.

Tüm Efeler halkını Türk Halk Müziği Korosu Konseri’ne davet eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şehrimizin kültür hayatına önemli katkılarda bulunuyor. Koromuzun sunacağı muhteşem konser, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Birlikte müziğin, kültür ve sanatın tadını çıkarmak, koromuzun repertuarıyla mest olmak için, tüm halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyorum” dedi.

Koro her zaman olduğu gibi bir kere daha ölümsüz eserlere ses verecek ve birbirinden eşsiz parçaları seslendirecek. Konserde sanatseverler unutulmaz anlar yaşarken konser saat 20:00 itibari ile başlayacak.