Alternatif sona göre Ben Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith oynayacak

Efsane filmlerden biri olan Ben Efsaneyim filmine devam filme çekiliyor. Bu filmin Alternatif sona göre çekileceği açıklandı.
Alternatif sona göre Ben Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith oynayacak

Alternatif sona göre Ben Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith oynayacak: Will Smith ve Michael B. Jordan’ın oynayacağı Ben Efsaneyim adlı efsane film için 2. filmin çekileceği öğrenildi. Ben Efsaneyim filmi milyonlarca kişi tarafından sevilerek izlendi. Bu filmin iki sonu çekildi. İkinci olarak yayınlanan alternatif sona devam filmi çekileceği öğrenildi. Ben Efsaneyim sevenleri mutluluktan uçuracak haber geldi. 

Milyonlarca vatandaş tarafından sabırsızlıkla beklenenI Am Legend (Ben Efsaneyim) filminin devamı geliyor. Ben Efsaneyim 2 yıllardır beklenen bir devam filmi. Bu devam filmi ilk filme alternatif son olarak çekilen film sonunun temel alınacağı açıklandı. Ben Efsaneyim filminin ilkinde yapımcı ve ortak yazarı olan Akiva Goldman, Warner Bros ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Bu anlaşmaya göre Ben Efsaneyim devam filmi olan 2. film çekilecek. Bu filmde tabi ki olmazsa olmaz Will Smith ile beraber bir de Michael B. Jordan da yer alacak. Ben Efsaneyim ilk filminde son sahnede Will Smith'in canlandırdığı karakterin öldüğünü izlemiştik. Fakat daha sonra alternatif son çekilmişti. Bu son ise bambaşkaydı. Yeni çekilecek olan filmin de ikinci sona göre çekilmesi bekleniyor. 

Goldsman tarafından yapılan açıklama göre Ben Efsaneyim 2 filminin alternatif sona göre çekileceği açıklandı. Devam filmi olan 2. filmde orijinal metne daha sadık kalınacağını açıklayan Goldsman konuşmalarına şöyle devam etti; “Orijinal filmle yayınlanan sonun aksine, alternatif sonun izini süreceğiz. Matheson'un bahsettiği şey, insanın baskın tür olarak gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Bu, keşfedeceğimiz gerçekten ilginç bir şey. Orijinal metne biraz daha sadık kalınacak.” dedi. 

VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Ben Efsaneyim 2 filminde Michael B. Jordan da yer alacak. Hangi rolde yer alacağı ise henüz bilinmiyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu konuda bazı tahminler oldu. Bu tahminlere göre ise dizide Will Smith'in canlandırdığı Neville'nin küçük oğlunun olabileceği düşünüldü. Ben Efsaneyim 2 filmi için vizyon tarihi de açıklanmadı. Bu konu ile ilgili açıklama yapılır yapılmaz haber içeriğine eklenecektir. Takipte kalın.