“Ah Bu Gönül Şarkıları” konseri kulakların pasını sildi

Uşak Belediyesi ve Uşak Musiki Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen “Ah Bu Gönül Şarkıları Türk Sanat Musikisi Korosu Konseri” dinleyenleri mest etti.
“Ah Bu Gönül Şarkıları” konseri kulakların pasını sildi

Uşak Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde Uşşak ve Hüseyni makamlarından oluşan 13 eserin koro ve solo olarak seslendirildiği konseri izlemek için Uşaklılar akın akın AKM’ye hücum edince oturacak yer bulamayan musiki severler koridorlara konulan taburelerde izlemek zorunda kaldılar.

Uşak Musiki Cemiyeti’nin Şef Engin Büyükarslan yönetiminde hazırlandığı “Ah Bu Gönül Şarkıları” isimli kış konseri, Uşaklıların kulaklarının pasını sildi. Konser öncesi bir konuşma yapan Uşak Musiki Derneği Başkanı Yavuz Besci; “Uşak Musiki Derneği olarak düzenlediğimiz bu geceye hepiniz hoş geldiniz. Pandemi döneminde sizlerden uzak kalmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Musiki sayesinde yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu güzellikleri yaşatan şefimizi Sayın Engin Büyükarslan ve Uşak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın ve tüm Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü çalışanların da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Şef Engin Büyükarslan yönetimindeki Uşak Musiki Derneği Korusu da izleyicilere; Uşşak ve Hüseyni makamda şarkılar sundu. Birbirinden güzel parçalara eşlik eden Uşaklı musiki severler coşku dolu bir gece yaşadı.

Konserin sona ermesiyle Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar Engin Büyükarslan'a ve koroda bulunan sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)