8. eTwinning Ulusal Konferansı’nda Uşak’ın gururu oldular

8. eTwinning Ulusal Konferansı, 7 Aralık 2017 tarihinde Antalya’nın Serik ilçesinde yapıldı. Konferansa Uşak’tan katılan Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu, katılımcılara bir konser vererek kendilerine hayran bıraktı.
8. eTwinning Ulusal Konferansı’nda Uşak’ın gururu oldular

8. eTwinning Ulusal Konferansı, Serik ilçesinde yapıldı. Konferansa Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Daire başkanları,  Bakanlık temsilcileri, Antalya İl Millî Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Karabacak, eTwinning il koordinatörleri, Avrupa kalite etiketi alan başarılı öğretmenler ve akademisyenlerden oluşan 330 kişi katıldı.
Konferans açış konuşmalarını Yeğitek Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer ve Antalya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karabacak yaptı. 
Uşak adına konferansa katılan Bedriye Kadir Uysal Oratokulu Müzik Öğretmeni Murat Şahintürk, “Antalya'da düzenlenen eTwinning 9.Ulusal Konferansında Uşak İlimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu "Mor Okul Vokal Grubu" konser verdik. Ayakta alkışlandık. Çok büyük beğeni aldık. Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlarımız Çocukları koro kayıtları ve klip çekimleri için Ankara'ya davet etti. Yıllardır emek verdiğimiz koro mücadelemiz gereken değerini fazlasıyla görmeye başladı. Ve şunu iyi biliyorum ki hiç bir başarı tesadüf değil ve tek başına alınmıyor. Bu mücadelemizde her zaman yanımızda olan, destek veren herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde bilgi verdi.


eTwinning tarafından düzenlenen ve tüm Avrupa’daki okulların katıldığı Schoolvision Şarkı yarışmasında tam 3 kez Türkiye’yi temsil eden Müzik Öğretmeni Murat Şahintürk yönetimindeki Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu Çocuk Korosu, yarışmalarda 3. ve 7. olduktan sonra geçtiğimiz Mayıs ayında Avrupa 1. Olarak Uşak’ın ve Türkiye’nin gururu olmuşlardı.