“2 Şafak Arasında” bu kez Yeşilay için gösterildi

Uşaklı yönetmen Selman Nacar’ın yazıp yönettiği bol ödüllü “2 Şafak Arasında” Yeşilay Uşak şubesi için gösterime girdi.
“2 Şafak Arasında” bu kez Yeşilay için gösterildi

Yönetmen ve senarist Selman Acar, Uşak’ta Uşak konulu filmler çekmeye devam edeceğini açıkladı.

26 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen ve ana yarışmasında 12 filmin yer aldığı festivalde "En İyi Film" ödülünün yanı sıra 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 9. Boğaziçi Film Festivali, Malatya 10. Uluslararası Film Festivali, ve 17. Free Zone Film Festivali'nde ödüller alan Uşak’ın filmi “2 Şafak Arasında” Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde bu kez geliri Yeşilay Uşak Şubesine bırakılmak üzere 2. kez gösterime girdi.

Yüzü aşkın Uşaklı sinemaseverin geldiği gösterim öncesi kısa bir konuşma yapan Yeşilay Uşak Şube Başkanı Feyza Güler, “Tüm Uşak’ın uluslar arası ve ulusal çapta yüzümüzü güldüren bu film gösteriminin tüm geliri Yeşilay Uşak Şubesi’ne devredilecektir. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bağımlılıkla ilgili her türlü sorununuzda Yeşilay sizlerin yanındadır.

Ayrıca, bu özel seansın Yeşilay için yapılmasında emeği geçen Yönetmenimizin ağabeyi Fatih Nacar Hocama,  ve yönetmenimiz Sayın Selman Nacar’a çok teşekkür ederim” dedi ve Nacar’ı sahneye davet ederek çiçek takdim etti.

“UŞAK VE UŞAKLIYI ANLATAN YENİ FİLMLER YAPMAK İSTİYORUM”

Kısa bir konuşma yapan bol ödüllü Salman Nacar, filmin tamamını 2019 yılında çektiklerini, 2020 yılında tam vizyona girecekken pandemi nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını anlattı.

Nacar, “Filmimizi, birçok ödül aldı. Ama halkımın desteği olmadan başarı olmazdı. Lütfen film çekmek isteyen gençlere de destek olalım. Aslında bu film, 1Ocak 2022 tarihinden itibaren bütün Türkiye’de vizyona girecekti.

Ancak burası Uşak. Benim memleketim ve filmimde bana büyük destek olan bir il. O kadar farkı olacak.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yaklaşık 100 dakika süren “2 Şafak Arasında” filmi kesintisiz izlendi.

(SALİH KILINÇ / HABER)