15 Haziran saat 18.07'ye dikkat! Ünlü astrolog Parivartan 4 burcun hayatını etkileyecek diyerek uyardı

Hint astrolog Shukra Rashi Parivartan tarafından 15 Haziran tarihi için uyarı yapıldı. Bu tarihten sonra bazı burçların hayatlarında büyük değişimler yaşanacak.
15 Haziran saat 18.07'ye dikkat! Ünlü astrolog Parivartan 4 burcun hayatını etkileyecek diyerek uyardı

Hint astrolog Shukra Rashi Parivartan tarafından 15 Haziran tarihine dikkat çekildi. Bu tarihten sonra 4 burcun hayatı değişecek. İşte detaylar. 

Hint astrolojisinde Güneş 15 Haziran tarihinde saat 18.07'de ikizler burcundan geçecek. Bu olay ise bazı burçların hayatını etkileyecek. Güneş 16 Temmuz saat 04.59'a kadar ikizler burcunda kaldıktan sonra ise Yengeç burcuna geçecek. Peki bu olayın buçlar üzerindeni etkileri nelerdir? İşte yaşanacak olan bu olayın 4 burç üzerindeki etkileri; 

15 HAZİRANA DİKKAT! 4 BURCUN HAYATINI ETKİLEYECEK

KOÇ 

Yaşanacak olan bu olay neticesinde Koç burcunun hayatında bazı değişiklikler olacak. Koçlar maneviyata yönelecek ve bazı araştırmalar içerisine girecek. Eğitim açısından ise güzel haberler alacak. Devlette iş isteyenler atanacak. Koç burçları çalıştıkları alanda güzel terfi haberleri alacaklar. Bu süreç  onlar için güzel geçecek. 

BOĞA

Boğlar ise bu süreçte para ile ilgili yaşadıkları sorunlarda kurtulacaklar. Boğalar için bu süreç bazı konularda sıkıntılı geçebilir. Öfkelerini kontrol etmeleri gereken bazı haberler alabilirler. Fakat öfke kontrolünde o kadar da iyi olamayabilirler. İş hayatlarında ise güzel haberler alacaksınız. Seyahat edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 

KOVA

Kovalar da iş hayatlarında daha iyi para kazanabilecekleri mevkilere yükselecek. Aile üyelerinizin sağlık problerine dikkat etmeleri gerken bir döneme giriyorsunuz. Bol para kazanacağınız bu dönemde terfi haberi alabilirsiniz. Aldığınız kararların arkasında durmanız gerekecek. Sabırlı olmanız tavsiye edilmektedir. 

ASLAN

Aslan burçları yine iş hayatlarında güzel haberler alacaklar. Bu süreçte miras işleri ile ilgilenmeniz gerekebilr. Bol kazançlı bir dönem olacak. Bu parayla güzel yatırımlar yapacak ve ilerleyen zamanlarda para sıkıntınızı tamamen çözeceksiniz. 

İlgili Haberler