14. İzmir Emiralem Çilek Festivali 2024 ne zaman, nerede açıklandı

Bu sene 14. kez düzenlenecek olan Emiralem Çilek Festivali 2024 ne zaman açıklandı. İşte İzmir Çilek Festivali tarihi ve programı...
14. İzmir Emiralem Çilek Festivali 2024 ne zaman, nerede açıklandı

İZMİR (İHA) - Geleneksel hale getirilen ve bu sene Menemen Belediyesi tarafından 14. kez düzenlenecek olan Çilek Festivali için beklenen tarih ve program açıklandı. Çilek festivali 11 Mayıs tarihinde başlayacak ve 12 Mayıs tarihinde sona erecek. 2 gün boyunca Emiralem'in en güzel çilekleri gelen ziyaretçilere ikram edilecek.

EMİRALEM ÇİLEK FESTİVALİ 2024 NE ZAMAN?

Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen 14’üncü kez gerçekleştirilecek Emiralem Çilek Festivali için geri sayım başladı. 11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festival için belediye ekipleri alandaki son hazırlıklarını tamamlarken, Emiralemliler de en güzel çileklerini misafirlerine sunmaya hazırlanıyor.

emiralem-1.jpg

Türkiye’nin en lezzetli festivallerinden olan Emiralem Çilek Festivali, ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez gerçekleştirilecek olan organizasyon için hazırlıklar hummalı bir şekilde sürüyor. Belediye ekipleri festival alanındaki son hazırlıklarını hazırlarken, Emiralemliler de tarlalarındaki en güzel çilekleri, festival gününe hazırlıyor.

emiralem-2.jpg

Emiralem’in lezzetli çileğiyle birlikte, birçok yöresel ürünün de ziyaretçilerle buluşacağı festivalde, çocuklar için de yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar ve sürpriz programlar yer alacak.

Düzenlenecek olan festival hakkında açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan festivale gelen herkesin unutulmaz saatler yaşayacağını söyledi. Emiralem'in çileğini dünyanın farklı ülkelerine de ihraç ettiklerini belirten Başkan Aydın bu eşsiz lezzeti yerinde tatmak isteyen herkesi festivale davet etti.