1. Uşak Ulubey Kanyon Ekstrem Festivali hazırlıkları sürüyor

Uşak’ın Ulubey İlçesi’nde doğal güzelliği ile ön plana çıkan ve dünyanın 2. En uzun kanyonu olan Ulubey Kanyonları,   ekstrem sporu tutkunlarını  ağırlamaya hazırlanıyor.
1. Uşak Ulubey Kanyon Ekstrem Festivali hazırlıkları sürüyor

Ulubey İlçesinde, Turizm Haftası nedeni ile  ilk kez  19-20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘1.Uşak Ulubey Kanyon Ekstrem Festivali’nde motokros sporcuları yeteneklerini sergileyecek. Ayrıca sevilen Pop Sanatçısı Yusuf Güney de festival kapsamında bir konser verecek.

19-20-21 Nisan tarihleri arasında Ulubey İlçemizde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Ulubey Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Uşak Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın, Kaymakam Adayı Özgür Kaya, Kaymakam Adayı Tanju Çanakçıoğlu, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, Ulubey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ozan Çatır, Ulubey Jandarma Komutanı Rıdvan Bozdağ, Ulubey İlçe Emniyet Amiri Mehmet Topaloğlu, Zafer Kalkınma Ajansı İl Koordinatörlüğü Temsilcileri, Extrem Fest Organizasyon Temsilcisi Mümtaz Pak, Uşak Sportif Havacılık Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulubey Taşıma Kooperatifi Temsilcileri, Park Kanyon İşletmecileri katıldı.

1.Uşak Ulubey Kanyon Ekstrem Festivali programı da şöyle açıklandı:

19 Nisan Cuma:

Kapıların açılışı

20 Nisan Cumartesi:

10.00: festival Açılış ve konuşmalar

10.00-16.00 Motokros aktiveteleri

16.30: Rodipak Süpermoto gösterisi

16.30: Motokrosa yarışması

17.00: Kupa töreni

19.30: Yusuf Güney Konseri

21 Nisan Pazar

11.00 Motosiklet gösterileri

16.00 Kapanış