Yükselen burçları bahtsızlık! İşte dünyanın en şanssız o 3 burcu

Astrologlar 2023 yılı burç tahminlerini yaparken en şanslı burçlar ve şanssız burçlar da belirlendi. İşte en şansız burç sıralaması!
Yükselen burçları bahtsızlık! İşte dünyanın en şanssız o 3 burcu

Yükselen burçları bahtsızlık! İşte dünyanın en şanssız o 3 burcu - Doğduğunuz tarih, gün ve hatta saat bile kişilik özelliklerinizi etkilerken astrologlar 2023 yılının en şanssız burçlarını açıkladı. 

Gün içerisinde sık sık olumsuz durumlarla karşılaşan, attığı yeni adımlarda engellerle karşı karşıya gelen, başlarından belanın eksik olmadığı şanssız burçlar açıklandı. 

YENGEÇ BURCU! 

22 Haziran - 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişiler Yengeç Burcu insanları arasında yer alıyor. Duygusallıkları ile bilinen yengeç burçları her an üzülmeye ve kırılmaya müsait bir yapıya sahiptir. Hayatın getirdiği olaylara karşı tedbirsiz yakalanan yengeç burçları genellikle içine kapanmayı ve mücadele etmemeyi tercih ediyor. Bu nedenle kendine yeni şans bulmakta da oldukça zorlanır. Yengeç burçlarının aşk ve iş hayatında da başarıyı yakalaması zaman zaman zor bir hal alıyor. Bu durumda onları şanssızlar listesine eklenmesine neden oluyor.

İKİZLER BURCU ŞANSLI MI, ŞANSIZ MI?

21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler İkizler Burcu arasında yer alırken bu burçtan olan kişiler herkesle kısa sürede arkadaş olmaları nedeni ile son derece sosyal kişilerdir. Arkadaş çevreleri son derece geniştir ancak aynı zamanda şanssızlıkları ile nam salmışlardır. Bazı konularda oldukça şanssız olan ikizler burcu aşk ve iş hayatında da beklediği sonuçları alamıyor. Değişken fikirleri onları kararsızlıkta bırakırken hedefledikleri yolda yürümek de zaman zaman güç bir hal alsa da emekleri ile her türlü zorluğu aşmayı başarıyorlar. 

BALIK BURCU ŞANSSIZ BURÇLAR ARASINDA MI YER ALIYOR?

19 Şubat 20 Mart tarihleri arasında doğan kişilerin yer aldığı Balık burçları en hassas ve duygusal burçlar arasında yer alıyor. Hassas ve duyarlı olduğu için genelde duygularının peşinden koşan Balık burcu bu nedenle çoğu zaman şansına yenik düşüyor. Hayat dolu bir burç olduğu için genelde şanssızlığını umursamayan Balıklar başarı için diğer burçlara oranla daha fazla çabalamak zorunda kalıyor. 

İlgili Haberler