Yılların Eskitemediği Nicole Kidman ve Güzellik Sırları

Nicole Kidman ve güzellik sırları şüphesiz birçok kadının yaş alsa da yaşlanmamasını sağlamak için merak ettiği sırlar arasındadır.
Yılların Eskitemediği Nicole Kidman ve Güzellik Sırları

Nicole Kidman güzellik sırları yaşı ilerlemesine rağmen genç görünümünü koruyan ünlü Hollywood yıldızının izinden gidenlere fırsat oluyor. Son derece açık bir ten rengi olan Kidman aynı zamanda yüzünde çiller bulunduğundan güneşe daha fazla dikkat ediyor. Her fırsatta tüm vücudunuzu yoğun güneş ışınlarından koruyarak, güzelliğini garantiliyor. Ünlü yıldız Kidman’ın güzellik sırları size de ilham olabilir. Ancak genetik yapınızın da bu durumda etkin olacağını bilmelisiniz.

Sade Makyaj

Abartıdan uzak sade bir makyaj uygulamasının yapılması cildi yormaz. Ayrıca duru güzelliği de ortaya çıkarır. Kalın tabakalardan uzak bir makyaj uygulamasının yapılması cildin dinlenmesi ve yenilemesini sağlar. Bu yüzden ünlü yıldızın en önemli sırrı, şüphesiz abartıdan uzak makyaj tarzıdır. Özellikle parfümlerin kendisi tasarladığı için değerli yağları kullanıyor.

Cilt Bakımı

Güneşe karşı yüksek koruyucu içeren bakım uygulamaları oldukça önemlidir. Nicole Kidman da bu bakım uygulamalarına çok dikkat ediyor. Cilt bakımının en önemli parçası olan güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruma sağlanması ve retinol içeren kremler kullanmasıymış. Nicole Kidman’ın güzellik sırrı uyumadan önce mutlaka makyajını temizlemesi de vazgeçilmezleri arasında.

Beslenme

C vitamini odaklı birçok gıda tükettiğini ifade eden Kidman, sigara da içmediği için oldukça sağlıklı besleniyor. Bu da cildine en iyi şekilde yansıyor. Sabahları badem sütü ve pirinç patlağıyla güne başlıyor. Maça çayı ve kahve tercih ediyor.

Meditasyon

Kidman aynı zamanda meditasyon yaparak stresten arındığını ifade ediyor. Her saat düzenli olarak 20 dakikalık meditasyon kürleri yapan Kidman, stresin bende ve cilde yarattığı olumsuz durumlardan da uzak duruyor.

Diğer Güzellik Sırları

Geçtiğimiz yıllarda botoks yaptıran ve pişman olan Kidman ayrıca telefondan da uzak duruyor. Teknolojiyle vakit geçirmek yerine, meditasyon gibi uygulamalara ilgi gösteriyor. Bu şekilde hem ruhsal olarak hem de fiziksel olarak güzelliğini koruyor. Nicole Kidman güneş kremi olarak 100 faktörlük Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch kullanıyor.