Yıldızların gençlik sırrı ifşalandı! Cilt yaşlanmasını tarihe gömecek yöntem açıklandı

Daha genç ve güzel görünmek isteyen kadınlara uzmanı sırrını açıkladı! Altın iğne ile cildinize altın dokunuş yapın.
Yıldızların gençlik sırrı ifşalandı! Cilt yaşlanmasını tarihe gömecek yöntem açıklandı

Yıldızların gençlik sırrı ifşalandı! Cilt yaşlanmasını tarihe gömecek yöntem açıklandı - Her geçen gün daha da gelişen kozmetik sektörü yenilikler sunmaya devam ederken özellikle de yaşlılık karşıtı ürünler yoğun talep görüyordu.

Daha genç görünmek isteyen kadın ve erkeklere özel pek çok ürün ortaya çıkarken Dermatoloji Uzm. Dr. Kıvılcım Çınkır Özsaraç, doğal ve güzel yaş almak için yapılan anti aging (yaşlanma karşıtı) uygulamalar hakkında bilgi verdi. 25 yaş sonrası başlayan ince kırışıklıklara karşı gerekli önlemler alınmadığı takdirde, zamanla daha da derinleşen kırışıklar, lekeler ve hatta ilerleyen yaşlarda yüzde boşluklar ve sarkmalar oluşmaya başlayacağını belirten Özsaraç erken yaşlarda önlem alınması gerektiğini ifade etti.

ALTIN İĞNE NEDİR, NE İŞE YARAR?

Altın İğne uygulaması hakkında bilgiler veren Uzm. Dr. Özsaraç, "İşlem öncesinde anestezik kremler de kullanılarak ağrısız bir uygulama sağlanmaktadır. İğneli Radyofrekans uygulaması ortalama süresi 20-30 dakikadır. Cilt yüzeyini gençleştirmek, yara izlerini düzeltmek ve sıkı bir cilt için yapılan uygulama tedavi yöntemlerine göre farklı seans aralıklarında gerçekleşir. Genellikle tek seans yeterli görülmez. Birkaç hafta aralıklarla iki ya da üç seans civarında uygulama yapılır.

Seanslar arasında 3-4 hafta olması idealdir. Maksimum etki ise son seanstan 3-4 hafta sonra görülmektedir. İşlem yapıldıktan sonra bir miktar kızarıklık olabilir bazen de hafif kabuklanma olabilir ama kızarıklık çok kısa sürecektir. Geçici değil kalıcı etkiler elde edilir. İlk seanstan itibaren kolaylıkla fark edilebilir olumlu etkiler gözlenir. Hasta hemen günlük yaşamına geri dönebilir. Cilt yenileme ve kusurları giderme üzerindeki etkileri bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir tekniktir. Her türlü cilt tipinde ve ten renginde kullanılabilme imkanı sunar.

altin-igne.jpg

ALTIN İĞNE TEDAVİSİNİN ARDINDAN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Altın iğne tedavisinin ardından dikkat edilmesi gerekenler ise; Son derece acısız bir tedavi olduğu için altın iğne tedavisinin sonrasında herhangi bir ağrılı durum gerçekleşmez. Ancak uygulamanın ardında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Bu noktalar; Uygulama bittikten sonra düzenli olarak güneşten koruyucu krem kullanımı ihmal edilmemelidir. Uygulamanın ardından 7-8 saat sonra hafif bir fondöten kullanılabilir” diyerek altın iğne hakkında bilgiler verdi. Son dönemde pek çok kadın cerrahi işleme gerek olmaması nedeni ile bu yöntemi tercih etmeye başlamıştı.