Yaza dipçik gibi girmek isteyen kadınlara zayıflatan değil adeta eriten Dukan Birası tarifi

Havaların ısınmaya başlaması ile kadınların diyet telaşı başlarken hızlı kilo vermek isteyenlere dukan birası tarifi açıklandı.
Yaza dipçik gibi girmek isteyen kadınlara zayıflatan değil adeta eriten Dukan Birası tarifi

Yaz mevsiminin artık kendini her geçen gün biraz daha hissettirmeye başlaması ile kadınların diyet telaşı başlarken hızlı kilo vermek isteyen kişilerin tercihi ise dukan diyeti oluyor. Dukan diyetinin en can alıcı noktası olarak gösterilen dukan birası ise vücutta bulunan ödemlerin atılmasını sağladığı için hızlı kilo verdiriyor.

Özellikle de diyet yaparken çok zorlanan kişilerin kurtarıcısı konumunda bulunan dukan birası kişinin yediklerini kontrol etmesi durumunda daha hızlı kilo vermesini sağlıyor. Hatta sıkı bir diyetle bu tarifi uygulayan bazı kişilerin 15 günde 5 kilo verdikleri bile görülebiliyor. Peki, dukan birası nasıl yapılır?

DUKAN BİRASI TARİFİ NASIL YAPILIR, GEREKLİ MALZEMELER NELER?

Dukan birasını belkide bu kadar popüler kılan en önemli etkenlerden biri de son derece az malzeme ile çok kolay bir şekilde yapılması. Sizde dukan birası denemek istiyorsanız sahip olmanız gereken malzemeler şu şekilde:

2 paket yeşil çay,

Yarım limonun suyu,

1 şişe soda

1 LT su.

İşte tüm malzeme listesi bu kadar.

İlk olarak sıcak bir kupa bardağa yeşilçayları koyun ve demlenmeye bırakın. Ardından 1 litre suyun içerisine 1 şişe soda, yarım limonun suyu ve yeşilçayı ekleyip karıştırın. Gün içerisinde bu suyu tüketin.

Bu kürü uygularken ağır hamur işleri, abur cubur, tatlı ve yüksek kalorili işlenmiş ürünlerden uzak durun. Bu şekilde hızla kilo verebilirsiniz...