Yağ Yaktıran Lahana Çorbası Diyeti İle Etkili Şekilde Zayıflayın

Yağ yaktıran lahana çorbası diyeti ile etkili şekilde zayıflamak isteyenler içim güzel bir tarifimiz var. Bu tarifimizi siz değerli okurlarımızla paylaşmaya çalışacağız.
Yağ Yaktıran Lahana Çorbası Diyeti İle Etkili Şekilde Zayıflayın

Yağlarla pek çok kişinin bilindiği gibi derdi büyüktür. Dengesiz şekilde beslenme ve hareketsiz yaşam biçimi sonucu pek çok kişi yağlanma sorunu ve akabinde fazla kilolarla muzdarip olmaktadır. Şimdi tüm bu sorunlarınıza çözüm bulmak için sizlere önereceğimiz hem yemesi güzel hem de sağlıklı bir çorba tarifi vereceğiz. Bu çorba tarifi ile ihtiyacınız olan sağlıklı besinleri en iyi şekilde alırken bir taraftan da sağlıklım şekilde yağlarınızın yakıldığına şahit olabilirsiniz.

Neden Çorba?

Yağ yakmadan çorba diyeti oldukça etkili bir yöntemdir. Çorba hem hafif hem de sağlıklı bir beslenme menüsüdür. Yağ yakımında da aktif rol oynadığı için çorba tüketimi diyet menüsün de ilk sırada yer alır. Çorba diyetindeki amaç gün boyunca alınan kalori miktarının düşük olmasını sağlamaktır. Düşük kalorili besin listesi olarak çorba tavsiye edilen bir besindir. Bu açıdan diyet listelerine çorba mutlaka eklenir. Diyet çorbaları olarak pek çok alternatif çorba çeşitleri bulunur. Bunlardan birisi de lahana çorbasıdır. Sizlere lahana çorbası tarifi vererek hem lezzetli bir tarif sunacağız hem de sizlerin sağlıklı şekilde zayıflamanıza yardımcı bir tarif vermeye çalışacağız.

Yağ Yaktıran Lahana Çorbası Tarifi

Yağ yaktıran lahana çorbası tarifi için gerekli olan malzeme listesi olarak şunları bulundurmanız gerekir;

  • 1 tane kabak
  • Yarım adet lahana
  • 2 baş soğan
  • 2 adet kadar kereviz
  • 1 diş kadar sarımsak
  • 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kadar pul biber

Lahana Çorbasının Yapılışı

Öncelikli olarak bir tencereye yağ koyun ve soğan ve sarımsakları yemeklik doğrayarak kavurun. Diğer malzemeleri de iyice doğradıktan sonra çorbanın içine katın. Koymuş olduğunuz malzemelerin üstünü geçecek kadar su ekleyin ve çorbanızı kaynamaya bırakın. Lahanalar yumuşadıktan sonra çorbanızı blenderden geçirin. Eğer kıvamı çok koyu ise çorbanızın kıvamını açmak için biraz su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.