Vali Kocabıyık’a büyük sürpriz

Sivaslı İlçesinde faaliyete geçen “Kadın Kültür Evi”nin açılışına giden Uşak Valisi Funda Kocabıyık hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.
Vali Kocabıyık’a büyük sürpriz

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Sivaslı ilçesinde kadınlara çiçek dağıtarak günlerini kutlayan Vali Kocabıyık, daha sonra kadın Kültür Evi’nin açılışını yaptı.

Sergiyi gezerken, Teknoloji  ve  Tasarım Öğretmeni Esma Gündüz’ün yaptığı yağlıboya çalışmasında kendi resmini gören Kocabıyık hem çok şaşırdı hem çok sevindi.

“KADINLARIMIZIN ZEKASI VE KABİLEYETİ HAYRANLIK UYANDIRIYOR”

Gündüz’e teşekkür eden Vali Kocabıyık, “Bugün, büyük bir heyecanla hazırlık çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz “Kadın Kültür Evi”nin ikincisini Sivaslı ilçemizde açtık. Devlet anlayışımızda, kadınlarımızın her zaman özel bir yeri oldu. Kadınlarımızın hayranlık uyandıran zekâsı, çalışkanlığı ve sevgi gücü kadınlarımızı hep kıymetli yaptı. Bu anlayışla bizler de bugün, kadınlarımız için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kendilerini geliştirme, ilgilerini çeşitlendirme fırsatı bulacakları bu merkezi açmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Merkezimizin Sivaslı ilçemizdeki kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.