Uşak’ta Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu seminer düzenlendi

Uşak’ta USMEK kursiyerlerine Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu seminer düzenlendi. Konu ile ilgili Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden düzenlenen seminere ilişkin kareler paylaştı.
Uşak’ta Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu seminer düzenlendi

Uşak Belediyesi kültürel alanda da çalışmalarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre Uşak Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren USMEK kursiyerlerine kadına yönelik şiddetle mücadele konulu bir seminer düzenlendi.

Seminere ilişkin görüntüleri aktaran Uşak Belediyesi, farkındalık oluşturmak adına bu tür seminerlere devam edileceğini belirtti.

BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

Belediye paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şehit Eren Bülbül Dikilitaş Mahalle Konağı’nda eğitim alan USMEK kursiyerlerimize, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz bünyesinde "Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konuları hakkında bilinçlendirme semineri gerçekleştirdik”

ekran-goruntusu-2024-01-10-171754-min.png

ekran-goruntusu-2024-01-10-171815-min.png

Paylaşımında bu tür etkinliklere devam edileceğini ifade eden belediye, “Farkındalık oluşturmak ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına mahallelerimizde bu tür seminerlere devam edeceği” ifadesini de not düştü.

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Seminere kadın kursiyerlerin katılımı yoğun oldu.