Uşaklı kadınlara ücretsiz ilk yardım kursu başvuruları başladı

Uşak Belediyesi tarafından kurulan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi kadınlara yönelik kurslarına devam ederken bu kurslardan biri de ilk yardım üzerine açılıyor.
Uşaklı kadınlara ücretsiz ilk yardım kursu başvuruları başladı

Son dönemde yaşanan kazalar artarken ilk yardımın önemi de artmıştı. Basit ilk yardım yöntemleriyle hayat kurtarılırken Uşaklı kadınlar için ücretsiz Sağlık Bakanlığı Onaylı Sertifikalı İlk Yardım Kursu açılacağı ilan edildi.

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama ile yeni kayıtlar için başvuruların alınmaya başlandığı ilan edildi. Belediye tarafından daha öncede bu kurslar düzenlenirken yaklaşık 200 kadın eğitim programını tamamlayarak sertifika almayı başarmıştı. Söz konusu kurs başvuruları şahsen ya da internet üzerinden kabul edilecek.

UŞAK ÜCRETSİZ İLK YARDIM KURSU BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

UKAMER Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada "Kadın Koordinasyon Merkezimiz ile İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında kadınlarımıza özel ücretsiz olarak gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı Onaylı Sertifikalı İlk Yardım Kursu'muzda yeni kayıtlar alınıyor.

usak-kurs.jpg

Daha önce aldığımız kayıtlar ile yaklaşık 200 kadınımızın yararlandığı bu eğitimden faydalanmak isteyen tüm kadınlarımızı başvuru yapmaya davet ediyoruz. ???? Başvuru: UKAMER Hizmet Binası ve Onlıne Başvuru" denilerek internet üzerinden de başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Kurs kayıtları hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler için iletişim numarası ise 0534 792 12 00 olarak açıklandı. Bu numara üzerinden kurs kaydı için bilgi verilecek isteyen kişiler ise UKAMER hizmet binasına şahsen başvuru yaparak hem bilgi alabilecek, hem de ücretsiz kurs kaydı yaptırabilecek.