Uşak Belediye Başkanı Çakın, Uşaklı kadınlara seslendi!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Uşaklı kadınlara seslendi. Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi'nin hizmetlerini açıklayan Çakın'ın paylaşımına ilişkin detaylar haberimizde
Uşak Belediye Başkanı Çakın, Uşaklı kadınlara seslendi!

Başkan Çakın, seçim öncesinde çalışmalarına hız kazandırdı. Emekli, kadın, çalışan, çocuk demeden pek çok kesim için farklı projelerini sunmaya ve uygulamaya geçirmeye devam eden Mehmet Çakın şimdi de Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi için önemli bir açıklama yaptı.

“UŞAK’TA KADIN OLMAK AYRICALIKLIDIR”

Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Çakın, şunları söyledi:

“Sevgili hemşirelerim kadınlarımız özeldir. Uşak’ta kadın olmak ise ayrıcalıklıdır. Kadın Koordinasyon merkezimiz bünyesinde sürdürdüğümüz pek çok etkinliklerimizi kadınlarımıza kazandırdığımız bu güzel merkezimizle taçlandırmış oluyoruz.”

ekran-goruntusu-2024-03-27-145412.png

“MUTLU KADIN MUTLU AİLE”

Videolu paylaşımın devamında UKOMER merkezine ilişkin detayları anlatan Mehmet Çakın mutlu kadın mutlu aile vurgusunun bir kere daha altını çizdi. Açıklamasının sonunda “İçerisinde psikolog, diyetisyen hizmetlerinin yanı sıra bir de kreşimizin mevcut olduğu yeni merkezimiz kadınlarımıza hayırlı olsun. Mutlu kadın mutlu aile. Mutlu aile de mutlu toplumun temelidir” diyen Mehmet Çakın, çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Çakın, çalışma ve ziyaretlerine ilişkin son detayları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmaya devam ediyor.