Temizliğe gelen gündelikçiler bu yöntemi kullanıyormuş! İşte asla leke bırakmayan koltuk silme tüyosu

Son dönemde gelen zamlarla koltuk fiyatları cepleri yakarken koltuğunu değiştiremeyen kişiler için ilk günkü günlerine döndürecek koltuk silme tüyosu açıklandı. Bunu yapın tertemiz olsun!
Temizliğe gelen gündelikçiler bu yöntemi kullanıyormuş! İşte asla leke bırakmayan koltuk silme tüyosu

Temizliğe gelen gündelikçiler bu yöntemi kullanıyormuş! İşte asla leke bırakmayan koltuk silme tüyosu - Evlerde sık sık kullanılan koltuklar ne yazık ki bu nedenle hızlı kirlenirken yükselen fiyatlar hem koltuk değiştirme hem de koltuk yenileme maliyetlerinde artış yaşanmasına neden oldu. Durum böyle olunca evlerde koltuk silme dönemi yeniden başladı.

Kadınlar için temizlikte en çok can sıkan ve yorucu olan bölümlerin başında olan koltuk silme işleminde hayat kurtarıcı tüyo geldi. Bu karışımı yapın koltuklarınızı dakikalar içerisinde saatlerde ovulmuş gibi tertemiz yapın! İşte sihirli koltuk temizleme suyu tarifi...

KOLTUK NASIL SİLİNİR, KOLTUK SİLME / TEMİZLEME KARIŞIMI!

Sizde kirlenen koltuklarınızdan şikayetçiyseniz hemen bu karışımı hazırlayarak tertemiz koltuklara kavuşabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki karışımı belirtilen malzemeler ile hazırlayın...

1 adet bulaşık makinesi tableti

2-3 damla bulaşık parlatıcısı

1 kapak beyaz sirke

1 LT kaynar su

Karışımı hazırladıktan sonra elinize eldiven takarak mümkün olduğunca kaynar suyla koltuklarınızı bu karışımla silin. Ardından ılık bir suyla durulayın ve kuruması için bekleyin. Kuruduktan sonra elekrik süpürgesiyle üzerinden geçin.