Tembel şirin bile onların yanında daha çalışkan! Tembelliği ile dillere destan olan o burçlar

En tembel burçlar açıklandı. Astrologlar en tembel burç sıralaması yaptı listenin başında onlar yer aldı.
Tembel şirin bile onların yanında daha çalışkan! Tembelliği ile dillere destan olan o burçlar

Tembel şirin bile onların yanında daha çalışkan! Tembelliği ile dillere destan olan o burçlar - Astroloji burçlara göre karakter analizleri yapmaya devam ederken en tembel burçlar sıralaması açıklandı. Yapılan araştırmalara göre en tembel 3 burç belirlendi. 

BAŞAK BURCU Aşırı titiz ve derli toplu olduklarına bakmayın Başak burçları her işi başkalarına yaptırmayı severler. Onlar yorulmadıkları sürece yapılan hiç bir işin önemi yoktur. Başak burçları bu yüzden asla yalnız kalmayı sevmezler. İşlerini başkalarına yaptırmak için çevrelerindeki insan sayısını artırırlar.

İKİZLER BURCU Bir işi yapmak için hevesle başlarlar ancak İkizler burcu daha sonra o işi başkalarının yapmasını sağlayan kurnazca yöntemler geliştirirler. Alsında tembel değiller ama saf ayağına yatıp işlerini başkalarının üzerinden yürütürler. İkizler burcunun tembelliği oldukça farklıdır.

BALIK BURCU Balık burçları bütün gün uyusalar yeridir. Onlar asla ama asla bir işi bitirmekle heves etmezler. Balık burçlarının yan gelip yattığı ve yattığı yerden asal kalkmadığına çok şahit olunmuştur. Balık burçlarının bu rahatlığı çoğu kişiyi yorar.

Astrologlar tarafından yapılan araştırmalara göre en tembel burç sıralaması içerisinde ilk 3 burç arasında yer alan burçlar Başak Burcu, Balık Burcu ve İkizler burcu olarak sıralandı. 

İlgili Haberler