Suya Dayanıklı Maskara Önerileri

Makyaj malzemeleri arasında en sevilenlerden olan rimelleri kullanırken suya dayanıklı maskara önerileri tercih edebilirsiniz.
Suya Dayanıklı Maskara Önerileri

Suya dayanıklı maskara önerileri nem, ter ve ıslaklık nedeniyle akan rimellere son verecektir. Genelde yaz ayları yaklaşırken makyaj malzemeleri de yenilenir. Özellikle spor ve havuz gibi etkinliklere gidenler bu süreçte daha uzun süre dayanıklılık sağlayan makyaj malzemeleri için suya dayanıklı ürünler tercih etmektedir. En sık kullanılan ve memnun kalınan markaları sizin için paylaşmadan önce, bu ürünleri çıkarak için suya dayanıklı makyaj çıkarıcıları kullanmanız gerektiğini belirtmek isteriz. Çünkü makyajınızı silmek, sandığınız kadar kolay olmayacaktır.

In Extreme Dimension Mac

Mac tarafından üretilen bu ürün, kirpiklinize hacim vermenin yanında gözyaşı ve ter gibi etkenlere d dayanıklılık sağlayan bir maskara çeşididir. Suya dayanıklı maskaralar arasında bulunan bu ürün birçok kadının favorileri arasında yer alıyor.

No Smudge Bobbi Brown

Uzun süre kalıcı etki yaratan ve kirpiklerin kıvrılmasını sağlayan bu ürün, topakları da önlüyor. Dramatik bir görünüme hayat veren maskara, suya dayanıklı bir ürün olduğundan yaz aylarında rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Chanel Inmitable

3 boyutlu ve doğal bir görünüm sağlayan maskara, uzun süre kalıcılık sağlayan bir üründür. Bu yüzden kirpikleri tek tek ayıran, hacim katan ve neme karşı direnç sağlayan bu ürün sebum, nem ve tere karşı dayanıklılık sağlıyor. Gözlerinizin daha belirgin hale gelmesini sağlayacak olan bu makyaj malzemeleriyle dört mevsim gözlerinizdeki ışıltıyı kaybetmeyeceksiniz.

Lancome Hypnose Drama

24 saat dayanıklılık gösteren ve özel fırçasıyla dikkat çeken bu ürün, suya dayanıklı maskara çeşitleri arasında dikkat çekmektedir. Konveks fırçasıyla kolayca sürüm sağlayan ürün, kahverengi ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Farklı renk seçeneklerine gerek olmayan ürün, fiyat açısından yüksek olsa da uzun süreli kullanmanız mümkün olacaktır.

Diorshow

Kirpikleri koruyup güçlendirirken aynı zamanda hacim de veren bu ürün, suya dayanıklı makyaj tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor. Gözleri çabuk etkilenen kişiler için de uygun bir seçim olacağından, kaşıntı ve kızarma gibi yan etkiler de söz konusu olmuyor.