Solan siyah çamaşırlarınızı canlı rengine döndürmek meğer çok kolaymış! Çok şaşıracaksınız

Siyah çamaşırlar çok kolay solabiliyor. Bu yüzden uzun soluklu kullanmak pek mümkün olmuyor. Fakat bu yöntem solan siyahları eskisinden daha iyi hale getiriyor.
Solan siyah çamaşırlarınızı canlı rengine döndürmek meğer çok kolaymış! Çok şaşıracaksınız

Siyah renkli kıyafetler uzun süre kullanımlarda ve çamaşır makinesinde yakınması ile solar. Solan kıyafetler ise kullanılmaz. Yüzlerce lira verdiğiniz kıyafetinizi sırf solduğu için kullanamıyorsanız bu yöntem tam size göre. Siyah renkli tüm kıyafetleriniz ilk aldığınız haline dönecek.

Temizlik uzmanlarının açıklamış olduğu bu yöntem solmuş kıyafetleri eski haline döndürecek. Siyahları canlandıran bu yöntem oldukça pratik. Siyah kıyafetleriniz solduysa endişelenmenize gerek yok. Rafların arkalarına attığınız solmuş kıyafetleri çıkarın. Bu yöntem hayat kurtaracak.

SİYAHLARI ESKİSİ GİBİ YAPAN YÖNTEM AÇIKLANDI.

Evde maliyetsiz ve kolay bir şekilde siyah kıyafetlerinizi eskisi gibi yapabilirsiniz. Peki solmuş kıyafet nasıl eski canlılığına kavuşturulur. Yalnızca bir gün bekletin ve farkı görün.

Temizlik uzmanları tarafından açıklanan bilgilere göre solmuş siyah pantolonlar eski formuna kavuşacak. Buna göre filtre kahve demleyerek uyguladığınız zaman gözlerinizle şahit olacaksınız. Siyah kıyafetleriniz eskisinden daha canlı hale gelecek.

1 GECE BEKLETİN! ARDINDAN MAKİNEYE ATIN

Filtre kahve demleyip ardından geniş bir kovanın içerisine kıyafetleri koyun. Koyu demlenmiş filtre kahveyi ise kıyafetlerin üzerinde dökün. Üzerine başka hiçbir şey eklemeyin. Bu karışım içerisinde kıyafetleriniz bir gece beklesin. Ardından süre dolunca alıp makineye atın. Makinede çamaşırları yıkarken deterjan kullanmayın. Boş yıkayın.

Yıkanan kıyafetlerin oda sıcaklığında kurutun. Evin içerisinde çamaşır askısına asarak kurutun ve güneşten uzak tutun. İşte istediğiniz gibi siyah çamaşırlarınız eski canlılığına kavuşmuş olacak.

Ayrıca siyah çamaşırlar ve diğer tüm çamaşırlar için geçerli olmak üzere temizlik uzmanları tarafından başka bir tüyo da verilmiştir. Buna göre çamaşır makinesinden çıkan çamaşırları direkt olarak güneşe maruz bırakmayın.

Dışarı asarsanız bile direkt güneşin vurmadığı bir alan seçmeniz çamaşırlarınız solmasını engelleyecektir. Ayrıca çamaşırları ters çevirerek asarak da yine solmasını engelleyebileceksiniz.