Soğan suyu zayıflatır mı?

Sağlık açısından çok faydalı olan soğan suyunu düzenli bir şekilde tüketildiğinde istenilen kiloya ulaşabilinir. 20 gün aralıksız uygulama ile soğan kürü sayesinde en az 4 kilo vermek mümkün.
Soğan suyu zayıflatır mı?

Yoğun bir şekilde soğan kullanıldığından bu zayıflama yöntemi uzmana danışılarak yapılması gerekir. Saç dökülmesi, akne gibi cilt problemlerine iyi gelen kuru soğan suyu, kilo vermek içinde ideal. Antioksidan bulundurduğundan toksinleri arındıran soğan suyu, vücudun atıklarını uzaklaştırarak kilo vermeyi sağlar. Doğal antibiyotik işlevi olan soğan suyunun diyeti zayıflamak isteyenlerin uygulaması gereken kürdür.

SOĞAN SUYU

Hazırlama esnasında fazla malzeme istemeyen soğan suyu kürü için önemli olan malzeme soğanın türüdür. Bu nedenle soğanın kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olmamalarına dikkat etmek gerekir. Kahverengi kabuklu soğanların orta boy olanları bu kür için kullanıma en uygun soğan türüdür. Manavdan ya da marketten alınan 5 tane soğanın kabukları soyulur ve yumruk atarak parçalara ayrılır. Daha sonra bu soğanlar yaklaşık olarak 2,5 litre suya atılarak güzelce kaynatılır. 10 dakika kaynatılan soğanların suyu süzülür.

ZAYIFLAMAK İÇİN SOĞAN SUYU KÜRÜ TÜKETİ Mİ

Zayıflamak isteyen kişiler düzenli olarak tüketmeli ve soğan suyu kürünün her gün yeniden hazırlanıp taze olarak tüketilmesi gerektiği unutulmamalıdır. 1 gün içinde karışımın tamamının bitirilmesi gerekir ve bolca sıvı tüketimi de ihmal edilmemelidir. Tadı başlarda tuhaf gelsede zaman içinde alışılacağından daha kolay tüketilecektir. Yemek öncesi tüketimde etkisi daha çok olacağından aç iken içilmesi önerilmektedir.

Yemek öncesi tüketilirse iştahın kesilmesini sağlar. 20 gün boyunca düzenli tüketildikten sonra 20 gün ara verilmedi gerekir.

SOĞAN SUYU FAYDALARI NELER?

Devamlı ve düzenli tüketimde en az 4 kilo verilmesini sağlayacak olan soğan suyu kürü, uygulanmadan 20 gün sonra faydasını gösterir.

SOĞAN SUYUN KÜRÜNÜN FAYDALARI;

Yağların parçalanma hızını artırdığından metabolizmayı harekete geçirir. Daha sık idrara çıkarmasından dolayı vücutta besinlerden dolayı biriken zararlı toksinler sağlıklı bir şekilde dışarı atılmasını ve bu sayede vücudun temizlenmesini sağlar. 20 gün kadar kısa bir süre içinde doğal yolla ve sağlıklı olarak en az 4kilo zayıflamayı sağlar.