SLUGGİNG YÖNTEMİ! Koreli kadınların güzellik sırrı PORSELEN BEBEK cildi için hemen yapın

Koreli kadınların güzellik sırrı olan Slugging yöntemi ortaya çıktı. Porselen bebek cildi gibi güzel bir yüze sahip olmak için hemen bunu yapın...
SLUGGİNG YÖNTEMİ! Koreli kadınların güzellik sırrı PORSELEN BEBEK cildi için hemen yapın

SLUGGİNG YÖNTEMİ! Koreli kadınların güzellik sırrı PORSELEN BEBEK cildi için hemen yapın - Son dönemde meydana gelen iklim değişiklikleri ne yazık ki cilt üzerinde de olumsuz etkiler ortaya çıkarmıştı. Özellikle de düzenli olarak koruyucu krem kullanmayan kişilerin yüzlerinde kuruluk ve güneş lekeleri oluşurken güzel bir yüze sahip olmak isteyen kişilerin uygulayabilecekleri yeni yöntem ortaya çıktı.

KURU CİLTLER İÇİN NEM BOMBASI! SLUGGİNG YÖNTEMİ NEDİR, NASIL UYGULANIR?

Cilt gün içerisinde güneş, hava kirliliği ve rüzgar gibi pek çok etkiye maruz kalır. Cilt bakımı ise tüm cilt tipleri için olmazsa olmaz yöntemlerden biridir. Kimisine nemlendirici uygulamalı bakımlar yapılırken kimilerine asit bazlı serumlar kullanılır. Dolgun cilt görünümüne önem veren Güney Korelilerin uyguladığı Slugging yöntemi ise tam kuru ciltlere uygun. Slugging cilt bakımı rutininin sonuncu adımıdır. İşte adım adım Slugging cilt bakımı uygulaması...

Slugging, yüzünüze bir kat vazelin uyguladığınız bir cilt bakımı tedavisidir. Vazelin, sert tırnak etlerini yumuşatmak, asi kaşları yumuşatmak ve kış aylarında çatlamış cildi yatıştırmak için etkileyici sonuçlar verir.

Söz konusu yöntemi uygulamak için ilk olarak cildinizi temizleyin. Cilt temizliği sonrasında tonik, serum ve göz kremi gibi cilt nemlendirme ürünlerinizi yine aynı sıra ile uygulayın. Ardından parmak uçlarınıza vazelin sürün ve cildinize yedirin. En az yarım saat cildinizde kalmasını sağlayın.

Etkili olmak için nemlendirici içeren güneş kremi sürmeyi unutmayın. Dışarı çıkmadan en az yarım saat önce güneş kremi sürün ve kremi düzenli olarak yenileyin. En az 4 saat aralıklarla kremi tekrarlayın.