Sivilce sorunu olanlar Canan Karatay açıkladı asıl nedeni buymuş

Sivilcenin çıkma nedenleri hakkında Canan Karatay açıklama yaptı. Sivilcenin çıkma nedeni olana yiyecek belli oldu.
Sivilce sorunu olanlar Canan Karatay açıkladı asıl nedeni buymuş

Sivilce sorunu olanlar Canan Karatay açıkladı asıl nedeni buymuş - Son dönemde beslenme alışkanlıklarında yaşanan değişimler ile cilt sorunları yaşayan kişilerin sayısında rekor artış yaşanırken Canan Karatay yaşanan sorunun kaynağını açıkladı.

Yapmış olduğu yorumlar ve uyarılar ile dikkat çeken ve sürekli olarak capslere konu olan Canan Karatay bu seferde cilt sorunları ve asitli içecekler hakkında yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Karatay yapmış olduğu açıklamasında son dönemde kullanımı rekor seviyeye ulaşan asitli içecekler hakkında uyarı yaptı.

ASİTLİ İÇECEKLER SİVİLCE YAPAR MI?

Canan Karatay yapmış olduğu açıklamasında asitli içeceklerin halsizlik, baş ağrısı, tansiyon yüksekliği, uykusuzluk, sinirlilik, el titremesi, sık sık enfeksiyon geçirme, yüzde akne çıkması, adet bozuklukları ve seks hormonlarının altüst olması gibi pek çok soruna neden olduğunu ifade etti.

Karatay yaptığı değerlendirmesinde "Asit oranı yüksek olan vücutta bütün hastalıkların temeli çok daha hızlı atılıyor ve gelişiyor. Başta da virüs infeksiyonları, bakteri infeksiyonları, mantarlar, toksinler ve de küfler. Bunların hepsi vücutta asit olduğunda çok fazla artıyor.” diyerek özellikle de çocukların ve akne sorunu yaşayan kişilerin asitli içeceklerden uzak durması gerektiğini ifade etti.

Gazlı içeceklerin obezite, diş çürümesi, kemik erimesi, diyabet, kalp hastalıkları gibi pek çok hastalığa neden olduğunu belirten Canan Karatay sivilce sorunu yaşayan kadınların kozmetik ürünlerine para yatırmak yerine ilk olarak beslenmelerine dikkat etmelerini önerdi. Özellikle de asitli içeceklerden uzak durulması istendi.