Selülitlerden Kurtulmanız İçin Kür Tarifi

Kadınların en çok şikayet ettiği konular arasında selülit yer alıyor. Üç malzeme ile yaklaşık 14 gün sonrasında selülitlerden tamamen kurtulmanız adına Saç, Cilt Bakımı ve Güzelik Uzmanı Eğitmen Master Figen Aktosun bilgiler veriyor.
Selülitlerden Kurtulmanız İçin Kür Tarifi

Selülitin ortaya çıkmasına neden olacak unsurlar arasında  daha çok yanlış beslenme yer alıyor. Aynı zamanda hareketsizlik, genetik fakötörler çok fazla kahve tüketmekte bu sorunların ortaya çıkmasına neden oluyor. Yaz ayı gelip çattığında ise vücudumuzda görülen selülitler oldukça can sıkıcı bir konu haleine geliyor. Cilt ve saç bakımı tarifleriyle kısa zamanda dikkatleri üzerine toplamayı başaran Saç, Cilt Bakımı ve Güzelik Uzmanı Eğitmen Master Figen Aktosun, 14 gün boyunca uygulayacağınız kürle selülitten kurtulmanızı sağlıyor.

Selülitleri Yok Edecek Kür Tarifinde Malzemeler

  • Hindistan cevizi yağı
  • Kahve çekirdeği
  • Bir adet patates

Yapılışı Nasıl?

Selülitlerin 14 gün düzenli şekilde kullandığınız zaman gözle görülür şekilde nasıl azaldığını fark etmeye başlayacaksınız. Figen Aktosun, kürü uygulayacak kişiler için son derece faydalı bilgiler vermektedir. Buna göre;

Kilo ortalaması 50-70 kilogram arasında olan kişiler dört yemek kaşığı yeterli olacak kahve çekirdeğini havanda dövmesi gerekiyor. İçine dört kaşık kadar hindistan cevizi yağını ilave etmelidir. Ayrıca bir adet rendelenmiş patatesin suyunu eklemelisiniz. Hepsini ilave ettikten sonra krem kıvamına gelinceye kadar karışıma devam etmeniz gerekiyor. Selülitin bulunduğu problemli bölgenize hazırlamış olduğunuz bu karışımı sürebilirsiniz. Bekleme ise 25 dakika yeterli olacaktır. Ardından ılık su ile cildinizi yıkayabilirsiniz. Karışımın cildiniz üzerinde olumu bir şekilde etki yaratmasını istiyorsanız mutlaka 14 gün düzenli olarak uygulamaya dikkat etmelisiniz. Hatta farkı net şeilde görebilmeniz adına kürü uygulamadan önce ölçüleri ve fotoğrafları çekerek bir karşılaştırma yapabileceğinizi söylüyor. Saç, Cilt Bakımı ve Güzelik Uzmanı Eğitmen Master Figen Aktosun, doğada var olanb bitkiler sayesinde her şeye çözüm çok rahat şekilde üretebileceğimizi söylüyor. Burada önemli olan şeyin bitkileri iyi tanımaktan geçtiğini belirtiyor. Bitkilerin neye iyi geldiğini, hangi sorunlara çare olduğunu araştırarak bilebileceğimizi ve hemen enbdişe duymadan şifa kaynağı bitkilere başvurmamız gerektiğini söylüyor.