Saray Usulü Vişne Kebabı tarifi! Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır?

Kanal D ekranlarının en sık izlenilen programları arasında olan Gelinim Mutfakta bugün farklı bir lezzetle ekranlara geliyor. İzleyenlerin bayıldığı ve her tarifinden lezzet aktığı Gelinim Mutfakta’da bugün Saray Usulü Vişne Kebabı yapılacak.
Saray Usulü Vişne Kebabı tarifi! Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır?

Saray Usulü Vişne Kebabı tarifi ve malzeme listesi izleyenler tarafından sıkça araştırılıyor. İzleyenler Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor.

Hafta içi her gün yeni bölümü ile yayımlanan Gelinim Mutfakta bugün 1352. Bölümü ile buluşacak. Bugün gelinler en güzel Saray Usulü Vişne Kebabını yapmak için yarışacak. Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır? Malzeme listesi nedir?

GELİNİM MUTFAKTA SARAY USULÜ VİŞNE KEBABI

Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı yapımı için ihtiyacınız olan malzemeler şu şekilde:

  • 500 gram dana kıyma
  • Maydanoz
  • 1 bardak vişne suyu
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 su bardağı dondurulmuş vişne
  • Baharatlar: Kimyon ve tuz

SARAY USULÜ VİŞNE KEBABI NASIL YAPILIR?

Saray Usulü Vişne Kebabı yapmak isteyenlerin ilk olarak yukarıdaki malzemeleri hazırlaması gerekiyor. Dondurulmuş vişneleri çözdürün. Daha sonra kıyma ve baharatları yoğurun. Küçük küçük top şeklini verdikten sonra yağın kızdırıldığı tencereye ekleyin. Bir iki tur döndürdükten sonra vişne, vişne suyu ve şekeri karıştırın. Son olarak salçasını koyup ortalama olarak 40 dakika kadar pişirin. Üzerine bir miktar maydanoz ekleyerek sıcak olarak servis yapın! Afiyet olsun

Son derece lezzetli olan bu tarif ilk bakışta farklı gelebilir. Ancak farklı lezzetleri denemek isteyenlerin mutlaka deneyimlemesi gereken bir tarif! Köfte ve vişnenin uyumunu deneyimledikten sonra sürekli olarak yapmak isteyeceksiniz.