Şampuana sadece 2 damla eklemek yeterli! Kepek egzama ve kaşıntıyı anında yok ediyor

Şampuanın içerisine birkaç damla damlatmak yeterli. Saçlardaki tüm sorunları anında bitirecek. Saç diplerini ve derisini nemlendirerek egzamadan eser bırakmayacak.
Şampuana sadece 2 damla eklemek yeterli! Kepek egzama  ve kaşıntıyı anında yok ediyor

Saçlarınızda kepek, egzama ve kaşıntı gibi şikayetleriniz varsa mutlaka bunu yapın. Şampuanın içerisine sadece 2/3 damla eklemek yetecek. Saç derisinde olan kaşıntı ve iltihaplanma gibi hastalıkları anında yok eden bu yöntem uzmanlar tarafından önerilmektedir. Birkaç damla damlatarak hayatınızı kolaylaştırın.

Saçlarımız da tıpkı cildimiz ve vücudumuz gibi bakmamız gereken bölgelerden biri. Saçlarda oluşan kepek, kaşıntı, egzama ve iltihaplanma gibi sorunların ilerlemesi çok büyük problemlere sebep olabilir. Bu sebeple bunun önünü almak gerekiyor. Uzmanlar tarafından önerilen bu yöntem ise oldukça etkili. Saç derisinde oluşan bu rahatsızlıklardan 2 damla ile kurtulmak mümkün.

ŞAMPUNA 2 DAMLA DAMLATMAK YETERLİ

Şampuanın içerisine 2 damla argan yağı eklemek hayatınızı kolaylaştıracak. Bu yağın düzenli kullanılması ile saç derisi güçlenmektedir ve dökülmeler gözle görülür bir şekilde azalmaktadır. Saçların ihtiyacı olan neme kavuşması ve böylece saçlarınızda yaşadığınız problemlerden kurtulmanız için argan yağı mucizesini mutlaka deneyin.

Argan yağı saçlarda kepek oluşumu engeller. İçerisinde bulunan antioksidanlar ile saçların daha parlak ve sağlıklı olmasını sağlayabilir. Boya ve ısıya maruz kalan saçların düzelmesine yardımcı olacaktır. Peki nasıl kullanılır?

NASIL KULLANILMALIDIR?

Direkt olarak uygulandığında saç diplerine ve uçlarına sürülmelidir. Duştan çıktından sonra mutlaka temiz ve nemli saçlara uygulanmalıdır. Şampuanınıza ekleyebileceğiniz gibi duştan çıktından sonra elinize bir kaç damla alarak saç diplerinize bir kaç dakika kadar masaj da yapabilirsiniz.

Bunun yanında maske olarak da kullanılabilir. Bunun için ise yumurtayı iyice çırpın içerisine argan yağı ekleyin. 10 dakika kadar bekletin ve soğuk su ile durulayın.

Fakat dikkat edilmesi gereken önemli nokta argan yağının kaliteli olmasına özen göstermek olacaktır. Doğru argan yağını seçmek için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

Argan yağı soğuk sıkma yöntemi ile üretildiğiyse yüksek besin değerine sahip olacaktır. Sertifikası olan argan yağını satın almaya özen gösterin.