Saçı zor açılan hemen bunu denesin! Saçları ipek gibi yapan saç açıcı sprey formülü evde 2 malzeme yeterli

Saç tarama spreyleri gelen zamlarla rekor seviyeye ulaşırken evde doğal saç açıcı sprey için gerekli malzemeler açıklandı.
Saçı zor açılan hemen bunu denesin! Saçları ipek gibi yapan saç açıcı sprey formülü evde 2 malzeme yeterli

Saçı zor açılan hemen bunu denesin! Saçları ipek gibi yapan saç açıcı sprey formülü evde 2 malzeme yeterli - Türkiye seçim sonrası başlayan zam yağmuru ile artık gelen zamları takip edemez hale gelirken kozmetik ürünleri de en çok zam gören ürünlerin başında yer almıştı.

Özellikle de saç bakım ürünleri zam rekoru kırarken saçları zor açılan kişilerin saç kırılmasını önlemek amacı ile kullanmış olduğu saç tarama spreyleri de bu zamlardan nasibini almıştı. Evde doğal saç açma spreyi yapmak isteyenlere sadece 2 malzemeli alternatif çözüm açıklandı.

SAÇLARI KOLAY TARAMAK BU KADAR BASİT! DOĞAL SAÇ TARAMA SPREYİ TARİFİ

Saçları gür, dalgala ve kabarık olan kişilerin her gün yaşadıkları kabus olan saç tarama işlemini kolaylaştıracka yeni formül açıklandı. Doğal saç yapısını koruyan ve taramayı kolaylaştıran formül için tek yapmanız gereken durulunmayan bir saç bakım kremi almak.

Durulanmayan kremi bir sprey şişesi içerisine küçük şişe için 1 çorba kaşığı kadar ekleyin. Ardından üzerine hazır su dökün. Çeşme suyu klor nedeni ile saçları serleştirdiği için buna dikkat edin. Sonrasında şişenin ağzını kapatın ve iyice çarkalayın. Ardından saçlarınızın dibine değdirmeden uç kısımlarına sıkarak uygulayın.