Saç rengini kısa sürede 2 ton birden açıyor! Evde doğal yöntem ile saç açma yöntemi

Saçları doğal yollar ile 3 tona kadar açabilirsiniz. Hem ucuz hem doğal yöntemler uzmanlar tarafından açıklandı.
Saç rengini kısa sürede 2 ton birden açıyor! Evde doğal yöntem ile saç açma yöntemi

Saç renginizi kolay yoldan kısa sürede 2/3 ton açmak için yapmanız gerekenler çok basit. Kimyasallara yüzlerce lira vermek yerine evde doğal yöntemler ile kolayca saçlarınızı birkaç ton açabilirsiniz.

Açık renkli saç tercih edenler ve kuaförlere yüzlerce para verenler artık buna gerek kalmayacak. İstediğiniz renk tonunu tutturmak artık çok kolay. Kimyasal boya ürünleri saçların yıpratıyor ve solgun görünmesine sebep oluyor. Bu yüzden evde doğal yöntemler ile saçlarınıza zarar vermeden açma işlemini uygulayabileceksiniz. Peki nasıl?

SAÇLARI KISA SÜREDE AÇMAK İÇİN BUNLARI YAPIN

Papatya suyu ile saçları açabilirsiniz. Papatya suyu yaz aylarında saç rengini açmak için çok sık kullanılmaktadır. Papatya suyu ayrıca saç köklerini besler ve saçların daha gür çıkmasını sağlar.

Saçlara zarar vermeden rengini açacak ve istediğiniz renge ulaşmanızı sağlayacaktır. Papatya suyu saçlardaki nem oranını dengelemektedir. Sürekli kullanım sonrasında saç renginiz 3 tona kadar açılacaktır.

Bunun için bir avuç kurutulmuş papatya çayı ile 2 su bardağı suyun içerisinde ekleyin. Ardından kaynatın. Daha sonra ocağın altını kapatarak 15 20 dakika kadar demleyin. Demlemenin ardından saçlarınıza sıkıp 20 dakika kadar güneş ışığında kurutun.

Bir diğer yöntem ise elma sirkesi. Elma sirkesi köklerin nefes almasını sağlayacak ve kepek sorununu ortadan kaldıracaktır. Saçlara canlılık vererek parlamasını sağlayacaktır. 6 çay bardağı suya bir çay bardağı elma sirkesi ekleyip karıştırın. Saçlarınıza sıkıp 15 dakika bekletin. Saçlarınızı ılık su ile şampuanlayın.