RTÜK yayından kaldırmıştı! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti açıklaması yaptı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından alınan karar sonrasında apar topar yayından kaldırılmıştı.
RTÜK yayından kaldırmıştı! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti açıklaması yaptı

RTÜK yayından kaldırmıştı! Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti açıklaması yaptı - Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından alınan karar sonrasında apar topar yayından kaldırılmıştı. 

Dizide Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör, Süperstar Ajda Pekkan’ı dinlemeye gitti. Güngör'ü gören Ajda Pekkan sahneden ünlü oyuncuya seslenerek Kızılcık Şerbeti açıklaması yaptı. 

AJDA PEKKAN'DAN KIZILCIK ŞERBETİ AÇIKLAMASI! 

Bayram'da Antalya'da sahne alan Ajda Pekkan'ı izlemeye giden isimler arasında Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör de yer aldı. Sahnede Güngör'ü gören süper star “Bayılarak izliyorum. Cuma akşamları hiçbir randevu alınmıyor, bütün ekibim ve arkadaşlarım izliyoruz. Çok tebrik ediyorum, bütün oyuncu arkadaşlara çok selam lütfen” diyerek dizi ekibine selam yolladı. 

Güngör is süper starın bu jestine karşılık olarak “İnsan olduğu yere boşuna gelmiyor. Sevgili Ajda Pekkan, Antalya’da hem de konseri bölüp bütün ekibe sonsuz selamını, sevgisini, desteğini iletti. İyi ki varsın hep ol Kızılcık Şerbeti! Bütün ekip arkadaşlarım ne kadar gurur duysanız az” diyerek teşekkürlerini iletti. 

KIZILCIK ŞERBETİ NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI, NE ZAMAN YENİDEN BAŞLAYACAK?

Hatırlanacağı üzere Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV’ye Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan ‘kadına karşı şiddet’ sahneleri nedeniyle 5’er kez yayın ve program durdurma ile üst sınırdan idari para cezası vermişti.

Dizinin 18. bölümünde evlendiği erkek tarafından camdan atılan kadın sahnesi nedeni ile dizi ceza alırken Cuma günü dizinin özetinin yayının ardından yeni bölüm apar topar yayından kaldırılmıştı.