Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi yeni başkanını seçti!

Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi’nde 2023 yılı Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da başkanlık seçimi de yapılarak yeni başkan belirlendi.
Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi yeni başkanını seçti!

Uşak’ta önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Polis Eşleri Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Gerçekleştirilen Genel Kurul’da yapılan seçimde Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi için başkanlık seçimi de yapıldı. Yapılan seçim ile beraber derneğin yeni başkanı belirlendi.

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU!

Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi’nde yapılan başkanlık seçiminde tüm üyelerin oylarını alan Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu’nun eşi Saadet Kolcu başkan seçildi. Yeni dönemde derneğin başkanı olan Saadet Kolcu yapılacak olan faaliyetlerde aktif olarak rol oynayacak.

İLK TOPLANTI YAPILDI!

Polis Eşleri Derneği Uşak Şubesi’nde yapılan başkanlık seçiminin ardından ilk toplantı da gerçekleştirildi. Başkan Saadet Kolcu’nun yönetimindeki toplantıda yapılacak olan faaliyetlere dair istişarelerde bulundu. Yeni projelerin devreye alınacağı ve derneği faaliyet alanlarında etkin bir şekilde yer alacağı bildirildi.

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ NE YAPAR?

İlk defa 1987 tarihinde kurulan Polis Eşleri Derneği oldukça yaygın sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Bu dernek ile beraber Emniyet Teşkilatı Mensuplarının öğrenim gören çocuklarına burs ve eğitim desteği verilmektedir. Ayrıca her rütbedeki Emniyet Mensuplarının hanımları arasında birlik ve beraberlik sağlanmaktadır. 64 ilde şubesi bulunan derneğin amaçlarından birisi de toplumsal yaşamda kadının rolünün artırılmasıdır. Polis Eşleri Derneği’nin genel merkezi Ankara’da bulunmaktadır ve Genel Başkan da Emniyet Genel Müdürü’nün eşidir.