Peri masalı kısa sürdü! Oğuzhan Koç Demet Özdemir boşanma haberi doğru çıktı

Dillere destan bir düğünle evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin ayrılık iddiası doğru çıktı. Ünlü çift boşanıyor mu resmen açıklandı.
Peri masalı kısa sürdü! Oğuzhan Koç Demet Özdemir boşanma haberi doğru çıktı

Peri masalı kısa sürdü! Oğuzhan Koç Demet Özdemir boşanma haberi doğru çıktı - Ekranların sevilen yüzü Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkilerini evlilik ile taçlandırmış ve 8 ay önce dillere destan bir düğünle dünya evine girmişti. 

Son dönemde oynadığı Benim Adım Farah dizisi ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir ile yeni sinema filmi Özür Dilerim ile sinemada bir kere daha hayranları ile buluşacak olan Oğuzhan Koç boşanma kararı aldı. 

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ AYRILDI! ÜNLÜ ÇİFT BOŞANIYOR MU?

2022 yılının Ağustos ayında evlenen ve düzenledikleri rüya düğün ile aylarca konuşulan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir boşanma kararı aldı. Evliliklerinde ilk 1 yılı doldurmayı başaramayan ünlü çiftin arasında uzun süredir ayrı oldukları konusunda haberler yapılıyordu. 

İkilinin bir süredir ayrı olduğu ve Koç'un barışmak için mücadele ettiği de iddialar arasındaydı. Demet Özdemir’in Koç’un başrolünde yer aldığı "Özür Dilerim" filminin galasına katılmaması ise ayrılık söylentillerini güçlendirmişti.

Bugün yine ayrılık ve boşanma iddialarının gündeme gelmesi üzerine Oğuzhan Koç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur.

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. 

Siz basın mensubu arkadaşlarımızın bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" diyerek ayrılık iddialarını ilk ağızdan doğrulamış oldu.